İzmit Belediyesi dev spor kompleksi yapacak

İzmit Belediyesi dev spor kompleksi yapacak

İzmit Belediyesi hem İzmit hem de Kocaeli için çok önemli bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

‘Spor Kenti İzmit’ sloganı ile hareket eden İzmit Belediyesi’nin tesisleşme yönündeki çalışmaları tüm hızı ile sürüyor. Başkan Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’teki spor kültürünün güçlendirilmesi ve geliştirilmesine önem verirken, İzmit Belediyesi Yeşilova Mahallesi’nde yapılacak olan yeni spor kompleksinin çalışmalarını tamamladı. Tesis yapımının tamamlanmasının ardından bölgeye ayrı bir değer katacak.

TESİSTE YOK YOK

Yeşilova’da İklim Sokak ve Yetiş Sokak keşişimde yer alan 15 bin metrekarelik alana kurulacak olan tesiste 2 adet futbol sahası, 2 adet tenis kortu, 1 adet plaj futbolu, voleybol Sahası, 2 metre genişliğinde yürüyüş yolu ve bisiklet yolunun yanı sıra soyunma odaları, toplantı salonu, kafeterya, park alanı, dinlenme alanı ve otopark bulunacak.

İZMİT’YE YENİ YILDIZLAR YETİŞECEK

Yapılacak tesisle birlikte kentin çok önemli eksiğinin tamamlanacağını belirten Başkan Hürriyet, “Biz amatör branşlara, altyapıya çok önem veriyoruz. İzmit, yetenekli ama bu yeteneklerini gösterme imkânı bulamayan çok sayıda gence sahip bir kent. Yapımına başlanacak tesis ile gençlerimiz spor yapma imkânı bulacak. İzmit’ten yeni yıldızlar yetişecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.