İzmit Belediye Medical Park’ta sağlık kontrolünden geçti

İzmit Belediye Medical Park’ta sağlık kontrolünden geçti

Uzun yıllardır sağlık sponsoru olarak kadın basketbolcuları destekleyen VM Medical Park Hastanesi yeni sezonda da İzmit Belediyespor’a sponsor oldu.

Kocaeli’ni Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden İzmit Belediyespor, sağlık konusundaki sponsorluk desteğini bu sezon da ortaya koyan VM Medical Park Hastanesi ile 2021-2022 sezonu için anlaşma imzaladı. VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'nde gerçekleştirilen imzada töreninde; İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Birol Kahveci ile Kurumsal İletişim Müdürü Çiğdem Görkey Şenüçler yer aldı.

 

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

İmza töreninde konuşan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, “Takımızın sağlık sponsorluğu konusunda VM Medical Park Hastanesi ile yeniden anlaşma imzaladık. Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ilimizi temsil eden takımımızın ve bizlerin bir kez daha yanında oldukları için VM Medical Park Hastanesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi. VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Birol Kahveci ise “İzmit Belediyespor'a sağlık sponsoru olmaktan dolayı çok mutluyuz. 2021-2022 sezonda da kadın basketbolcuların yanında olacağız. Basketbolcularımıza, teknik ekibe ve yöneticilerine sağlıklı ve başarılı bir sezon geçirmelerini diliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.