İZMEK’te kayıtlar 14 Ağustos’ta başlıyor

İZMEK’te kayıtlar 14 Ağustos’ta başlıyor

İzmit Belediyesi ve İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ortaklığında faaliyetlerine devam eden ve 2022-2023 eğitim öğretim dönemini başarıyla tamamlayan İzmit Meslek Edindirme Kurslarında (İZMEK) yeni dönemi kayıtları 14 Ağustos’ta başlıyor

İzmit Belediyesi ve İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ortaklığında faaliyetlerine devam eden İzmit Meslek Edindirme Kursları (İZMEK), 52 Kurs Merkezinde 96 branşta 190 usta öğrencisi ve 10.186 öğrenci katılımıyla 2022-2023 eğitim öğretim dönemini başarıyla tamamladı. Yaz dönemi kurslarının bitmesiyle de usta öğreticiler ve kursiyerler tatile girdi.

DÖNEM BOYUNCA BİRÇOK ETKİNLİKTE BİR ARAYA GELDİLER
İZMEK kurs merkezlerinde görev alan öğretmenler ve eğitim alan kursiyerler Cumhuriyet Parkı ve Nikomedia Sanat Galerisinde görsel sanat ve el sanatları sergisi düzenledi. 2022-2023 dönemi boyunca İZMEK usta öğreticiler ve öğrenciler çeşitli etkinliklerde bir araya gelerek doyasıya eğlendi.

YENİ DÖNEM KAYITLARI 14 AĞUSTOS’TA BAŞLAYACAK!
Kadın, erkek, genç, yaşlı binlerce kişiye hizmet veren İZMEK, 2023-2024 Eğitim-Öğretim dönemi için 14 Ağustos 2023 tarihinden itibaren hem online hem yüz yüze başvurular almaya başlıyor. Vatandaşlar 14 Ağustos itibariyle www.izmit.bel.tr adresinden ya da İzmit Belediyesi Belsa Plaza B Blok 7. Kat Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nden başvuru yapabilecek.

TUĞÇE YAKICI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.