İZMEK, kurs merkezlerine bir yenisini daha ekledi

İZMEK, kurs merkezlerine bir yenisini daha ekledi

Her yıl binlerce kişiye meslek ve el becerisi kazandıran İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (İZMEK), ahşap boyama kursu ile Bağçeşmelilerle buluştu.

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve İzmit Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile her yıl binlerce kişiye meslek ve el becerisi kazandıran İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nda (İZMEK) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği İZMEK, Orhan Mahallesi’ndeki vatandaşlarla belediyeye ait müstakil binada ahşap boyama kursu ile bir araya geldi. 

 

FARKLI KURSLAR AÇILACAK

İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarına bir yenisini daha ekleyen İzmit Belediyesi, Orhan Mahallesi Korniş Caddesi 10 No’lu Sağlık Ocağı karşısında bulunan müstakil binayı kurs merkezine çevirdi. Ahşap boyama kursunun başladığı merkez yoğun ilgi görürken önümüzdeki günlerde talepler doğrultusunda farklı sanat dallarında kurslar açılacak. Ahşap boyama usta öğreticisi Ömür Bolol’un öncülüğünde eğitimler Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.