İzgören’den girişimcilik semineri

İzgören’den girişimcilik semineri

 Genç Gesiad, Türkiye’nin önemli kişisel gelişim ve iletişim uzmanlarından Ahmet Şerif İzgören’i önceki gün Gebzelilerle buluşturdu. İzgören,...

 

Genç Gesiad, Türkiye’nin önemli kişisel gelişim ve iletişim uzmanlarından Ahmet Şerif İzgören’i önceki gün Gebzelilerle buluşturdu. İzgören, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde “At şu adımı” konulu konferans verdi. İzgören’in konferansına katılım yoğun oldu ve izleyiciler salona sığmadı. İzgören girişimcilik yolunda Gebzelilere önemli tavsiyelerde bulundu. 

İZGÖREN’DEN TÜRKİYE ÖRNEKLERİ

1000'den fazla seyircinin geldiği programda, yaklaşık 1,5 saat süren sunumunda katılımcıları esprileriyle coşturan İzgören, girişimcilik ruhuyla başarının doğru orantılı olduğunu belirterek, fark oluşturanların başarıyı da yakalayacaklarını vurguladı. Gebzelilerle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İzgören başarı hikâyelerini atarak gençlere önemli tavsiyelerde bulundu. Türkiye’den örneklerle başarı hikâyelerini anlatan İzgören üslubu ve hikâyeleriyle kâh güldürdü, kâh düşündürdü. Emek, bilgi ve azmin önemini anlatan İzgören girişimcilik yolunda ki engellerin kalkmasıyla önemli tüyolar verdi. 

GENÇLERİN GİRİŞİMCİ RUHU

Genç Gesiad Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Çiçek;"Günümüz ticaretinde işletmelerin sürekliliği değişimden, girişimcilik ruhundan geçmektedir. Günümüze kadar uzanan asırlık kuruluşlar, varlıklarını girişimcilik ve yenilikçilik ilkesiyle sürdürmüş ve büyütmüşlerdir. Ülke ekonomilerinin büyüklüğü, girişimci sayısıyla doğru orantılıdır. Türkiye'de, yakın zamana kadar girişimciliğin teşviki hatta varlığı bile tartışılır durumdaydı. Oysa bugün, dünyanın uzak köşelerinde bile elinde bilgisayarları ve çantalarıyla ticaret yapmaya çalışan vatandaşlarımızla karşılaşabiliyoruz. Bu tablo, ülkemizin girişimcilik ruhunun çok önemli bir göstergesidir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.