İZAYDAŞ, 2013’te de kendi rekorunu kırdı

İZAYDAŞ, 2013’te de kendi rekorunu kırdı

  İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, her yıl elde ettikleri rekor rakamları, 2013 yılında daha da geliştirdiklerini söyledi. Tamamlanan yatırımlar...

 

 

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, her yıl elde ettikleri rekor rakamları, 2013 yılında daha da geliştirdiklerini söyledi. Tamamlanan yatırımlar ve devam eden projelerle İZAYDAŞ’ın enerjisini daha da arttırmayı hedeflediklerini belirten Muhammet Saraç, “İZAYDAŞ’ı geleceğe en doğru şekilde taşımak için gereken her adımı atmaya devam edeceğiz” dedi.

 

REKOR RAKAMLAR

 

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, 2013 yılının kesinleşen rakamları ile bir yılı değerlendirdi, yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yaptı. Daha önce 2011 ve 2012’yi “rekorlar yılı” olarak tanımladıklarını hatırlatan Genel Müdür Muhammet Saraç, “2013 birçok kalemde bu yılları da geçtiğimiz bir yıl oldu. Daha önce ulaştığımız bazı rakamların da üzerine çıktık” dedi. Geçen yılın rekor değerler elde edilen başlıklarını “yakmaya gelen atık miktarı”, “yakılan atık miktarı” ve “toplam ciro” olarak açıklayan Saraç, “Bu çalışmaların sonucu olarak 2013 yılında şirketimize 30 bin 882 ton tehlikeli atık gelmiş, 32 bin 533 ton yakılmış” açıklamasını yaptı. İZAYDAŞ’ın kurulduğu günden bugüne ilk kez 112.8milyon TL ciroya ulaşan bir şirket haline geldiğini hatırlatan Muhammet Saraç, vergi öncesi karlarını da 30.8milyon TL olarak açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.