“İzah edilir tarafı yok”

“İzah edilir tarafı yok”

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Cumhurbaşkanı Koruma Daire Başkanlığı’nın 2020 yılında harcadığı tutarı açıklayarak, “İnsanların yokluktan çaresizlikten kendini astığı bir dönemde böyle bir harcamanın izah edilir bir tarafı yok” dedi.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderme yaptı. Türkkan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunarak Cumhurbaşkanı Koruma Daire Başkanlığı’nın 2020 yılında harcadığı tutara tepki gösterdi. Türkkan, “Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığı 2020 yılında 263 milyon 627 bin TL harcamış. İnsanların yokluktan çaresizlikten kendini astığı bir dönemde böyle bir harcamanın izah edilir bir tarafı yok” ifadelerini kullandı.

“İLK SEÇİMDE KAYBEDECEKLER”

Türkkan açıklamalarının devamında ise, “ AKP iktidara getiren de, bunca yıl iktidarda tutan da makul akıldı. Bu aklın siyasetteki temsilcileri ve bu akla oy veren, istikrar arayan seçmenlerdi. Ak Parti makulü kaybetti, hatta o makul akla düşman oldu. Duramazlar! İlk seçimde kaybedecekler!” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.