“İYİ Parti’yi birinci parti yapmak için mücadele edeceğiz”

“İYİ Parti’yi birinci parti yapmak için mücadele edeceğiz”

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, “Bizim amacımız partimizin başarılı olmasıdır. Meral Akşener’in memleketinde İYİ Parti’yi birinci yapmak için mücadele edeceğiz” dedi.

İYİ Parti Kocaeli milletvekili aday adayları Celalettin Kurt, Ayla İlgün ve Turan Atilla gerçekleştirilen programla partililerle bir araya geldiler. Gebze Ramada Encore Otel’de önceki akşam gerçekleşen programa İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Vekili ve Gebze SKM Başkanı Fevzi Kurt, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Başdanışmanı Hayati Bayram, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, Darıca ilçe başkanı Gencay Yıldıztekin, Çayırova ilçe başkanı İlhami Bayrak, Dilovası ilçe başkanı Emin Yılmaz, İYİ Parti Gebze Belediyesi meclis üyeleri Umut Aydoğdu, Sadık Güvenç ve Birol Elüstü ve çok sayıda İYİ Partili ile vatandaşlar katıldı.

“BİRLİKTE YOL YÜRÜDÜK”

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda ilk olarak İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü konuşarak, “Bu kalabalığı görünce 5 yıl öncesine gittim. Benim İYİ Parti hikayem o gün başlamıştı. Bu salonda aday adaylığı açıklamamı yapmıştım. O dönem aday adayı olurken, bizim de kendimize göre sosyal çevremize bir mesaj vermekti. Biz de o dönem bir konum atmıştık. Bu yolda genel başkanımız Meral Akşener’le bir nefer gibi ne yapabiliriz diye yola çıkmıştık. Bugün de 3,5 yıldır Gebze’de ilçe başkanlığını yürütüyorum. Siyaset uzun bir maraton. Aday adaylığı olarak bulunduğum birçok insanla bugün birlikte yol yürüdük.

“CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ”

Burada kıymetli misafirlerimiz var. Nasip kısmet neyse inşallah onlar gerçekleşir. Biz Gebze bölgesinde siyaset yapıyoruz. Bu kalabalığı gördükçe ne kadar doğru bir tercih yaptığımı görüyorum. Bu salonda bulunan her kadın bir Meral Akşener’dir, her erkek de bir Alaettin Kurt’tur. Biz Gebze bölgesinde partimize canla başla, gecemizden gündüzümüzden vakit ayırarak çalışıyoruz. Benim tek hedefim memleketin ve milletin huzura ve refaha ulaşması. Tüm milletvekili aday adaylarımızın arkasındayız. Hepsi ayrı ayrı o listeyi hak eden arkadaşlarımız.

“İNŞALLAH ÇOK İYİ OLACAK”

İnşallah biz sizleri bu listenin bir yerlerinde görürüz, görmezsek de inandığımız doğrular için canla başla çalışacağımızdan şüphemiz yok. En iyisinin olması için, gereken ne varsa yapacağız. Bizim amacımız partimizin başarılı olmasıdır. Meral Akşener’in memleketinde İYİ Parti’yi birinci yapmak için mücadele edeceğiz. İnşallah çok iyi olacak. Milletvekili aday adaylığına çıkan herkese de ayrı ayrı başarılar diliyorum. Çıktığınız yolda Allah sizleri utandırmasın. Biz sizlerin yanındayız” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.