İYİ Parti’ye yeni üyeler

İYİ Parti’ye yeni üyeler

Körfez’in tanınmış iş insanları Vehbi Kıranşal ve Savaş Eminoğlu İYİ Parti’ye katıldı. İl başkanı Nusret Acur’un rozetlerini taktığı iş insanları iyi bir Türkiye inşası için mücadele edeceklerini söyledi.

İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Parti üye çalışmalarına ağırlık veren Mehmet Candemir başkanlığındaki ilçe teşkilatı bugün Körfez ilçesinin tanınmış iş insanlarını siyasete kazandırdı. Körfez’in tanınmış iş insanları Vehbi Kıranşal ve Savaş Eminoğlu İYİ Parti’ye katıldı. Mehmet Candemir ve ilçe yöneticileri ile birlikte il binasına giden Kıranşal ve Eminoğlu için üye katılım töreni düzenledi.

ACUR ROZETLERİ TAKDİM ETTİ

Partinin yeni üyelerine İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur tarafından rozet takıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Nusret Acur yeni üyelere hoş geldiniz dedi. İYİ Parti ailesine yoğun ilgi olduğunu anlatan Acur, “Türkiye’nin geleceği için vatandaşlarımız İYİ Parti’ye güceniyor. İYİ Parti ailemiz her geçen gün büyüyor ve güçleniyor. Vehbi bey ve Savaş bey önemli bir karar alarak partimize üye oldular. Kendilerini aramızda görmekten dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.

CANDEMİR TEŞEKKÜR ETTİ

İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir kısa bir konuşma ile seçim için hazır olduklarını ifade etti. Candemir konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Körfez ilçe teşkilatı olarak gece gündüz çalışıyor ve ilçemizde İYİ Partimizi anlatıyoruz. İYİ Parti’ye güvenen yüzlerce yeni üyemiz gibi Vehbi bey ve Savaş bey de partimizde siyaset yapma kararı aldı. İYİ Parti’ye güvenen, İYİ Parti’de mücadele ederek İYİ’lerin iktidarını kurmak isteyen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim.”

AKŞENER’E DUYULAN İNANÇ

Konuşmaların ardından yeni üyelere rozetleri İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur tarafından takdim edildi. Körfez ilçesinde geniş bir kesim tarafından tanınan iş insanları Vehbi Kıranşal ve Savaş Eminoğlu, Meral Akşener’e duydukları inançtan dolayı İYİ Parti’ye katılma kararı aldıklarını açıkladı. Kıranşal ve Eminoğlu iyi bir Türkiye inşası büyün İYİ Parti üyeleri gibi mücadele edeceklerini söyledi.

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.