İyi Parti’nin milletvekili aday adayları tanıtıldı

İyi Parti’nin milletvekili aday adayları tanıtıldı

24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için İyi Parti’den milletvekili aday adayı olan isimler gerçekleştirilen programla kamuoyuna tanıtıldı.

İyi Parti’den milletvekili aday adayı olan isimler bu akşam gerçekleştirilen programla kamuoyuna tanıtıldı. İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı tarafından Ramada Encore Otel’de gerçekleştirilen aday adayı tanıtım programına İyi Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı İsmail Eroğlu, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, İyi Parti il ve ilçe yöneticileri ile İyi Parti Kocaeli milletvekili aday adayları ile çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda ilk olarak İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur bir konuşma yaptı.

ENGEL VE TEHDİTLERE MARUZ KALDIK

İyi Parti olarak bugünlere kolay gelmediklerini ifade eden Nusret Acur, “2 yıllık yorucu bir mücadelenin ardından İyi Parti kuruldu. Parti kuramaz dediler kurduk, seçime giremez dediler giriyoruz. İktidar olamaz dediler sandıkları patlatacağız. İyi Partim Türk milletinin projesi. Bu parti cumhuriyet, demokrasi için var. Seçimlere gireceğiz diye iktidarı korku dağları sardı. Seçimler için emeklilere ikramiye, imar affı ve vergi affı getiriliyor. Seçimlere 55 gün var daha neler neler vaat edecekler.  Partimiz kurulalı 6,5 ay oldu. Sürekli bir engel, tehdit ve hakaretlere maruz kaldık.

AKŞENER’İ CUMHURBAŞKANI SEÇECEĞİZ

Bugün birçok arkadaşımız ellerini taşın altına koyuyorlar. Yarın çocuklarımız bunları bu hale getirirken siz nerelerdeydiniz diye soracaklar. İyi Parti’nin kurulmasında yatan felsefe bu. Biz İyi Parti’deydik diyeceğiz. İyi Parti onurlu mücadelelerin o onurlu neferleri olur. Milletvekili aday adaylarına her zaman her türlü desteği vereceğiz. Partimizi iktidar genel başkanımızı da cumhurbaşkanı adayı yapacağız.” dedi. Nusret Acur’un konuşmasından sonra İyi Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı İsmail Eroğlu konuştu.

TOPLUMSAL MUTABAKAT SAĞLAMALIYIZ

İsmail Eroğlu yaptığı konuşmada, “Türk milleti olarak toplumsal mutabakatı sağlamalıyız. Eğitim seferberliğini gerçekleştirmeliyiz. Eğitimde düşünen aklını kullanan bir eğitim yerine sorgulamayan, biat kültürüne hâkim nesiller yetiştiriliyor. Bu eğitim anlayışı geleceğimizi tehdit ediyor. Ne fert için toplumu ne toplum için ferdi heba etmemeliyiz. Toplum keskin hatlarla birbirinden ayrıştırılmıştır. Türkiye’nin ihtiyaçlarına cevap verecek biçimde hareket ediyoruz.” diye konuştu.

ADAY ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI

Yapılan konuşmaların ardından milletvekili aday adayları isim sırasına göre; Ayla İyigün, Ayşegül Yüken, Burak Uluköylü, Ebru Kavas, Ekrem Korkmaz, Ensar Çağrı Arhan, Fevzi Kurt, Gönül Vursal, Harun Demirkaya, Hasan Hacıoğlu, Özgür Alparslan, Özhan Aşkın Öztürk, Özer Yıldız, Selda Mican, Sema Akçay, Şafak Akın, Turan Atilla, Murat Kök, Kemal Çelik, Nevzat Kasap, Fatih Yıldız söz alarak kendilerini tanıttılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.