İyi Parti’nin aday adayları sahaya indi

İyi Parti’nin aday adayları sahaya indi

İyi Parti Kocaeli Milletvekili aday adayları Gebze’de sahaya indi. Önce Pazar ziyareti yapan aday adayları, daha sonra teravi namazı kılarak camide lokum dağıttı. 

İyi Parti Kocaeli Milletvekili aday adayları; Özhan Aşkın Öztürk, Yüksel Ercan, Şafak Akın İbiloğlu ve Turan Atilla, Gebze’de sahaya indi. Aday adaylarına İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, İyi Parti Gebze SKM Başkanı Fevzi Kurt, Gebze Belediyesi İyi Parti Meclis Üyeleri Umut Aydoğdu ve Sadık Güvenç ve ilçe yöneticileri eşlik etti. İyi Parti Kocaeli Milletvekili aday adayları ilk olarak Arapçeşme Mahallesi’nde semt pazarı ziyareti gerçekleştirdi. Pazarcı esnafının sorun ve taleplerini dinleyen milletvekili aday adayları, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de selam ve mesajlarını iletti. 

“YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ”
İyi Parti Kocaeli Milletvekili aday adayları; Özhan Aşkın Öztürk, Yüksel Ercan, Şafak Akın İbiloğlu ve Turan Atilla daha sonra, iftarın ardından teravih namazı kılarak cemaate lokum dağıttı. Teravih namazının ardından Kavak Caddesi’nde esnaf ziyareti de yapan İyi Partili ekip, ekonominin mevcut durumu hakkında istişarelerde bulundu. Ziyaretlere ilişkin konuşan İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, “Bizler İYİ ve cesurlar; milletimizin yüzü gülünceye kadar omuz omuza yılmadan, yorulmadan çalışacağız” dedi. 
Haber: Hanifi SURUN
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.