İyi Partililere bıçaklı saldırı

İyi Partililere bıçaklı saldırı

İyi Parti’nin Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bulunan standına kimliği belirsiz 4 kişi tarafından bıçaklı saldırıda bulunuldu.

Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bulunan İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nın standına önceki gün 4 kişi tarafından bıçaklı saldırıda bulunuldu. Saldırıya uğrayan İyi Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Recayi Sarıkaya konuyla ilgili olarak gazetemize özel açıklamalarda bulundu. İyi Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Recayi Sarıkaya yaptığı açıklamada, “Önceki gün partimizin Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’ndaki stantta görevli idim. Saat 17.00 sularında 4 gencin standımıza yaklaştığını gördüm.

BIÇAKLA AFİŞİ YIRTILAR

Standımıza yaklaşan 4 genç partimizin genel başkanının afişini alarak bıçaklarla yırtıp Ak Parti’nin seçin standının olduğu yere doğru attılar. Bunun üzerine ben de gençlerin yanına giderek neden böyle bir şey yaptıkları sordum. Gençlerle aramızda kısa süreli bir tartışma oldu. Araya çevredeki diğer vatandaşların girmesi üzerine olay kapandı. Yaşanan olayın ardından Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek olayı yapan gençlerden şikâyetçi oldum.” dedi.

MÜNFERİT BİR OLAY

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur da konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Olayın münferit olduğunu düşünüyorum. Siyasilerinin söylemlerinden dolayı insanların da birbirine tahammülü kalmamış. Yaşanan bu olayın organize olarak yapılan bir olay olmadığını düşünüyorum. Bunun kararı da emniyet güçleri verecektir. Gerekli şikâyetleri yaptık. Bu kişileri bulup sorgulayıp bu eylemi nede yaptıklarını sorgulamak emniyete düşüyor. Ardından bizlere de bilgi verilmesini istiyoruz.” şeklinde konuştu. 

Haber: Hanifi Surun

recayi-sarikaya.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.