İyi Partililerden Trabzonlulara ziyaret

İyi Partililerden Trabzonlulara ziyaret

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ile birlikte Gebze Trabzonlular Derneği’ni ziyaret etti.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, İyi Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyemiz Fevzi Kurt, İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Birol Elüstü, Kayhan Özler, İlçe Başkanvekili Zafer Altıntaş, İyi Parti gebze Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcım Ayla Ilgün, ilçe başkan yardımcıları Gönül Vursal, Avni Aksu, Kemal Şeker, Musa Kargıoğlu ve Fatih Araç ile birlikte önceki gün Gebze Trabzonlular Derneği’ni ziyaret etti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak gazetemize özel açıklamada bulunan İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, “İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı olarak Gebze Trabzonlular Derneği’ni ziyaret ettik. Dernek başkanı Halil İbrahim Kadıoğlu nezdinde yönetimine ve ziyaretimiz esnasında bizlere eşlik eden Celalettin Kurt’a sıcak ve samimi misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Hemşeri derneklerine yönelik bu ziyaretlerimizin devam edecek. Önümüzdeki günlerde de bu ziyaretler kapsamında Gebze’de bulunan hemşeri derneklerini ziyaret edeceğiz” dedi.

 

iyiiparti.jpg

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.