İyi Partililerden derneklere çıkarma

İyi Partililerden derneklere çıkarma

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü hafta sonunda Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği ve Gebze Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti.

Gebze’de bulunan hemşeri derneklerini ziyaretlerine devam eden İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü hafta sonunda da yine ziyaretlerine devam etti. İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ilçe yöneticileri, İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Kayhan Özler ve Birol Eslüstü ile birlikte Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette dernek üyelerinin sorularını ve yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, “Gebzeliler Derneğini, Meclis Üyelerimiz ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte ZİYARET ETTİK.

BAŞKAN ULUKÖYLÜ TEŞEKKÜR ETTİ

Gebzeli hemşerilerimize içten ve samimi sohbetleri, sıcak ve güler yüzlü misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi. İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ve İyi Partiler son olarak ise Gebze Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak açıklamada bulunan İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü,  “Erzurumlu olmak, dadaş olmak, bir farklılık, bir samimiyet, bir vatan sevdalısı, vatan savunucusu Nene Hatun torunu olmakmış.  Gebze Erzurumlular Derneği’ni meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu Üyelerimizle ziyaret ettik. Dernek başkanı Gıyasettin Çelikel nezdinde tüm yönetimine samimi ve içten misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

 

manset-2-032.jpg

 

manset-3-021.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.