İyi Partililer Yerli Malı Haftasını kutladı

İyi Partililer Yerli Malı Haftasını kutladı

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü Yerli Malı Haftası münasebetiyle Eliz Kreş ve Gündüz Çocuk Bakımevi’nde gerçekleştirilen etkinliğine katıldı.

İyi Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Erta Uzel ve eşi Pınar Uzel’in işletmecisi olduğu Eliz Kreş ve Gündüz Çocuk Bakımevi’nde Yerli Malı Haftası münasebetiyle bir etkinlik gerçekleştirildi. Gerçekleşen etkinliğe İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, İyi Parti Gebze Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Semih Yılmaz, İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Umut Aydoğdu katıldı. İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ve İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Umut Aydoğdu etkinlikte Yerli Malı için hazırlanan Gebze’ye özgü yemek, yöresel elbiseler ve kültürel ürünler sergilendi.

 

yerli-2.jpg

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Yerli Malı Haftası vesilesiyle böyle etkinliği gerçekleştiren İyi Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Ertan Uzel ve eşi Pınar Uzel’e teşekkür eden İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, “Yaşadığımız kentin kültürünü yeni nesillere aktarma manasında böylesine bir etkinliği düzenlemesi son derece önemli ve anlamlı. İlçe başkan yardımcımız Ertan Uzel ve kıymetli eşi Pınar Uzel hanımefendiye bizleri de misafir ettikleri için teşekkür ederiz” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.