İyi Partililer istişarede bulundu

İyi Partililer istişarede bulundu

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe Teşkilat üyeleriyle bir araya gelerek 2021 yılı faaliyetleri hakkında istişarelerde bulundu.

İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz yeni yılın son toplantısını İlçe yöneticileri, yeni göreve gelen mahalle başkanları ve İYİ kadınlarla birlikte ilçe binasında dün akşam gerçekleştirdi. Başkan Filiz, Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız ile birlikte toplantının ardından göreve yeni getirilen mahalle başkanlarına belgelerini takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi. İYİ Parti’nin iktidara yürüdüğünü ve yeni yılda çalışmalarını daha da artırarak devam edeceklerini kaydeden İlçe Başkanı Filiz “ İlçe Teşkilatımızda görev alan teşkilat üyelerimizle bir araya geldik.

 

“EMİN ADIMLARLA YÜRÜYECEĞİZ”

2021 yılının değerlendirmelerini yaptık. 2022 yılında, bu yıl yaptığımız çalışmalarımızın üstüne koyarak partimizi iktidara taşıyacak çalışmalarımızı İzmitli hemşerilerimize aktaracağız. Eksiklerimizi tartıştık, öncelikle bunları tamamlayarak yolumuza daha emin adımlarla yürüyeceğiz. Bizimle birlikte sahada aktif çalışacağına yürekten inandığımız Akpınar Mahallemize Fevzi Tekin, Cedit Mahallemize Sebati Çakım’a yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 

iyi-parti-2-006.jpg

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.