İYİ Partililer Haliç’e çıkarma yaptı

İYİ Partililer Haliç’e çıkarma yaptı

Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Parti’nin 4. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen kutlama etkinliğine İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı çıkarma yaptı.

25 Ekim 2017’de kurulan ve Türk siyasetine yeni bir soluk getiren İYİ Parti bugün 4. yaşını kutladı. Gündeme getirdiği sorunlarla siyasetin gündemini belirlemede ana aktörlerden biri haline gelen ve son dönemde anketlerde oyları yükselen tek parti olarak dikkat çeken İYİ Parti, kuruluşunun 4. yılını büyük coşkuyla kutladı. İYİ Parti kuruluşunun 4. yıl dönümünde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlediği kutlama programına Kocaeli teşkilatları da 2 bin kişiyle katılım sağladı.

“İKTİDARA YÜRÜYORUZ”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "İYİ Parti ailesi, bundan 4 yıl önce, Türkiye’nin her alanda baş gösteren sorunlarına karşı bir güneş gibi doğdu. Kuruluşunun üstünden bu kadar kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen büyük başarılara imza atmış olan partimiz, Türk siyasetinde büyük bir boşluğu doldurmuş, ülkenin gereksinimleri doğrultusunda ürettiği politikalar ile “takip eden” değil “takip edilen” parti olmuştur. Biz inanıyoruz ki, Cumhuriyet tarihinin bu en kötü dönemi İyi Parti ile birlikte bitmek üzeredir. İlk günkü kararlılıkla ve her gün daha da büyüyerek, güçlenerek iktidara yürüyoruz. 

“İYİ PARTİ İLE YENİLENECEĞİZ”

Sözümüz doğru, yolumuz doğru, amacımız kutludur. Milletimiz adına üstlendiğimiz görevin 4. yılında Allah’ın izniyle Millet iradesini arkasına alan İYİ Parti ile yenileneceğiz, güçleneceğiz ve mutlu bir Türkiye olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle İYİ Parti'mizin dördüncü kuruluş yıl dönümünün aziz milletimize ve Cesurlar Hareketi'mize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.