İYİ Partililer esnafın sorunlarını dinledi

İYİ Partililer esnafın sorunlarını dinledi

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız Derince’de ziyaret ettiği esnafın elektrik faturalarından ve hayat pahalılığından dert yandığını söyledi.

İYİ Partililer önceki gün Derince’de esnaf programı düzenledi. İlçede yer alan pek çok esnafı ziyaret eden İYİ Parti heyetinde Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Derince İlçe Başkanı Metin Savaş Sulu ve ilçe yöneticileriyle birlikte çok sayıda üye yer aldı. Derince Belediyesi eski başkanı Halit Altuntaş’ı, Aytes Mühendislik’ten Aydın Albayrak’ı ve Derinceli iş insanı Baki Küçük'ü ziyaret eden İYİ Partililer esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

“ESNAFIN DERDİ FATURALAR”

Saha programım sonrasında kısa bir açıklama yapan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “İYİ Parti olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Türkiye ekonomisinin temeli olan esnafımız maalesef son dönemde çok büyük sıkıntı yaşıyor. Özellikle elektrik faturaları nedeniyle pek çoğu kepenk kapatma noktasına gelmiş durumda. Kira bedelinden fazla elektrik faturası ödüyorlar. Yüzde 127 zamlı tarifeler karşısında ne yapacaklarını bilemez hale gelmişler. Ne kadar fiyat yükseltseler, zam yapsalar da maliyetleri karşılayamıyorlar.

ARTAGAN’I ANLATTILAR

Faturalar esnafı bunaltmış durumda. Bugün esnaf kepenk kapatırsa Türkiye’de ekonomi durur, ülke batar. İYİ Parti olarak Artagan projemizi daha önce duyurmuştuk. Esnafımıza, ticaret yapan kent halkına hiç durmadan Artagan’ı anlatmaya devam ediyoruz. Artagan Türkiye ekonomisinin kurtuluş reçetesidir. İYİ Parti olarak iktidara geldiğimiz ilk günden itibaren Türkiye ekonomisinin yeniden inşası için çalışmalarımıza başlayacağız. Çok zengin bir coğrafyaya sahip olan ülkemizin zenginliklerini bu halkın refahı için kullanmaya başlayacağız.

“MUTLU BİRİNE RASTLAYAMIYORSUNUZ”

Bugün Derinceli esnafımızın sıkıntılarını dinledik. Yaşadıkları sorunları tek tek not aldık. Derince’de esnafın yaşadığı sıkıntı ve sorunlar bu kentin bütün ilçelerinde, Türkiye’nin bütün kentlerinde yaşanıyor. Biz bugün Derinceli hemşerilerimizle hemdert olduk. Sıkıntıların ne zaman aşılacağını anlattık. İYİ Parti iktidarında nelerin değişeceğini aktardık. Ülkemizin tamamında olduğu gibi Derince’de de esnafın ve vatandaşın tadı tuzu yok. Sokakta yürürken tebessüm eden, mutlu birine rastlayamıyorsunuz. Bu ülkeyi bu hale getirenler bir an önce erken seçim kararını almalı ve ülkeyi içine sürükledikleri bu ekonomik sorunlardan, mutsuzluktan kurtarmalıdır” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

 

iyi-parti-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.