İyi Partililer esnafın sorunlarını dinledi

İyi Partililer esnafın sorunlarını dinledi

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine bu hafta Yenişehir Mahallesi ile devam etti.

İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl Başkan Yardımcıları Emre Evren ve Yunus Uyar, İlçe Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, İlçe Başkan Yardımcıları Nebiye Demirtaş, Ali Osman Aydın, Erol Derin, İlçe Yöneticileri Hakan Tamer, Tuncay Çatal, Yenişehir Mahalle Temsilcisi Semiha Gündoğdu, Körfez Mahalle Temsilcisi Nedret Yılmaz, Alikahya Atatürk Mahalle Temsilcisi Öznur Sevimli,  Bekirdere Mahalle Temsilcisi Özkan Tavşan, 28 Haziran Mahalle Temsilcisi Mustafa Coşkun, Cedit Mahalle Temsilcisi Sebati Çakım, Nebahat Eren, Akpınar Mahalle Temsilcisi Fevzi Tekin, Kadın Politikaları Başkanvekili Ünzile Yılman, Kadın Politikaları Başkan Yardımcısı Sevinç Yalçın, Gençlik Kolları üyelerimizden Taner Yurtbay, Anıl Kaan Bayraktar ve katılan diğer üyelerle Yenişehir Mahallesinde kalabalık bir ziyaret gerçekleştirdiler.

“TENCERE KAYNAMIYOR”
İlçe Teşkilatı ziyaretlerine Yenişehir Mahalle Muhtarı Salih Çuman’ı ziyaret ederek başladı ve ardından Yenişehir Mahallesi esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dilediler. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, “Esnafımız dertli, seçim isteği esnafımızın ağzından düşmedi, bakkal işleten bir kız kardeşimiz ‘etiketlerden biz utanıyoruz her gün fiyat değişiyor müşterilerimizin alım gücü çok düştü ve bu da biz esnafları vuruyor’ dedi. Bir diğer esnafımız 40 TL’ ye aldığı ürünü bugün 250 TL ’ye aldığını fakat bu zamları kendisinin yapamadığından yakındı. Vatandaşımız dertli, tencere kaynamıyor. Her ziyaretimizde aynı serzenişlerle karşılaşıyoruz. Genel Başkanımızın dediği gibi çözüm projelerimiz var, vatandaşımızın sorununu ancak biz çözeriz.  Teşkilat Başkanımız Sinan Yıldız ve Mahalle Başkanımız Sn. Semiha Gündoğdu’ya hazırladıkları program için teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

Haber: Aleyna SEVENCAN

 

iyi-parti-2-008.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.