İYİ Partili kadınlardan İlgün’e büyük destek

İYİ Partili kadınlardan İlgün’e büyük destek

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ayla İlgün’e en büyük desteği hemcinsleri olan İYİ Partililer destek verdi.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Celalettin Kurt, Ayla İlgün ve Turan Atilla gerçekleştirilen programla partililerle bir araya geldiler. Gebze Ramada Encore Otel’de önceki akşam gerçekleşen programa İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Vekili ve Gebze SKM Başkanı Fevzi Kurt, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Başdanışmanı Hayati Bayram, İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Burak Aytaş, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, Darıca ilçe başkanı Gencay Yıldıztekin, Çayırova ilçe başkanı İlhami Bayrak, Dilovası ilçe başkanı Emin Yılmaz, İYİ Parti Gebze Belediyesi meclis üyeleri Umut Aydoğdu, Sadık Güvenç ve Birol Elüstü ve çok sayıda İYİ Partili ile vatandaşlar katıldı.

“HEP DİK VE CESUR YÜRÜDÜ”

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda ilk olarak İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü konuştu. Programda son olarak konuşan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Ayla İlgün, “Yaşamak umutla başlar. 33 yıldır Kocaeli Gebze’de ikamet etmekteyim. Mesleğim gereği çok sayıda insanla bir araya geldim, kültürleri tanıdım. Mutluluklarıyla sevindim, acılarıyla üzüldüm ama her zaman sorumluluklarımızın bilincindeydim. Tarihte baktığımız zaman fitili her zaman ateşleyen kadınlar olmuştur. Umutların mücadelesini yakan bir kadın vardı. O kadın ki hep dik ve cesur yürüdü. Kim ne söylerse söylesin inandığı doğruları cesaretle savundu. Sayın genel başkanımızın İYİ’lik hareketi Türkiye’de söz sahibi olmuştur. Vatanıma, kültürlerime ve milletime bağlılığımı herkes çok iyi bilir.

“BİZ DİYEREK YOL YÜRÜYECEĞİZ”

Her gün farklı farklı farklı entrikaların çıktığı, ocakların söndüğü, umutların tükendiği, kardeşliğin özlenir hale geldiği, inandığımız değerlerin çarçur edildiği, Atatürk ilke ve inkılaplarından uzaklaşıldığı, hoş görünün ve erdemin rafa kalktığı, kahramanlıkların yerini kuru kabadayıların aldığı, arsızlığın ve namussuzluğun ön plana çıktığı, haramın, yalanın ve talanın kol gezdiği, liyakatin ahbap çavuş ilişkisine döndüğü, cumhuriyetin çıkarlar uğuruna parayla satıldığı bu ortamda artık elimizi değil vücudumuzu taşın altına koymanın gerekliliğinin farkındayım. Sorunlarımız belli, sıkıntılarımız ortak o zaman bu işleri hep birlikte başaracağız, ben değil biz diyerek yol yürüyeceğiz. Kadınlarımız ve çocuklarımız için, Cumhuriyetimiz için, basınımızın özgürlüğü için elimizi taşın altına koymalıyız çünkü başka bir Türkiye yok” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.