İyi Partili kadınlar pazarı gezdi

İyi Partili kadınlar pazarı gezdi

İYİ Parti İzmit yöneticileri İlçe Kadın Politikaları Yönetiminin hazırladığı program kapsamında Perşembe pazarı esnafını ziyaret ettiler.

İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Kadın Politikaları Başkanı Fatoş Yıldız Atik, İlçe Başkan Yardımcıları Nebiye Demirtaş, Yavuz Dursun, Erol Derin, Kadın Politikaları ekibinden Hatice Cevher, Özgül Alpay, Hayriye Bekar, Sevinç Yalçın, Seher Yüce, Yasemin Tunca, Mahalle Temsilcilerimiz Semiha Gündoğdu ve Serap Kandemir ile birlikte Mehmet Ali Paşa Mahallesinde perşembe pazarını ziyaret ederek pazar esnafının sorunlarını dinlediler. İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Kadın Politikaları Başkanım Sn. Fatoş Yıldız Atik ve ekibinin düzenlediği programda Perşembe pazarındaki pazarcıları ve alışveriş yapan vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik.

 

“PAZARCILARIMIZ ÇOK DERTLİ”

Pazarcılarımız çok dertli. Hemen hemen her esnaf vatandaşın alım gücünün çok düşük olduğunu ve satışların çok durgun olduğunu dile getirdi. Bir pazarcı kardeşimize hatırını sorduğumuzda ‘Beden sağlığımız iyi ama akıl sağlığımız iyi değil, durumumuz çok kötü’ dedi. Ak Partili bir vatandaşımız ‘Biz İYİ Partiyi böyle bilmiyorduk, ayırmadan herkese selam veriyorsunuz hal, hatır soruyorsunuz çok mutlu olduk’ dedi. Pazar esnafının birçoğunun, kiraları karşılayamadıkları için sabit dükkânları yok. Bir kısmı da İzmit-Sakarya-Yalova ve İstanbul’daki pazar yerleri arasında mekik dokuyor ancak bu durumda da yakıt fiyatları çok canlarını yakıyor" dedi.

Haber: Aleyna SEVENCAN

 

iyi-parti-2-010.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.