İYİ Partili kadınlar bir günde 5 bin kişiye ulaştı

İYİ Partili kadınlar bir günde 5 bin kişiye ulaştı

İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanlığı’na bağlı 200 İYİ Partili kadın İzmit’te saha çalışması yaptı. İYİ Partili kadınlar üç mahallede çalmadık kapı girilmedik ev bırakmadı, bir günde 5 bin kişiye ulaştı.

İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanı Pelin Dönge ve ekibi geçtiğimiz hafta saha çalışmalarına başlayacaklarını duyurmuştu. İYİ Partili kadınlar 200 kişilik kalabalık bir ekiple İzmit’in 3 mahallesini kapı kapı dolaştı. İzmit Milli İrade Meydanı’nda buluşan İYİ Partili kadınlar gruplara ayrılarak bölgelerine hareket etti. Mehmet Ali Paşa, Yahya Kaptan ve Kuruçeşme mahallelerine giden kadınlar vatandaşların sorunlarını dinledi, partiye yeni üyeler kazandırdı.

PAZARA DA GİTTİLER

Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nde kurulan Cumartesi Pazarı’na da giden kadınlar hazırladıkları broşürleri vatandaşlara ve pazar esnafına verdi. Burada geniş bir kitleye ulaşan kadınlar, İYİ Parti'nin projelerini aynı anda binlerce kişiye anlatma fırsatı buldu. Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışma akşam geç saatlere kadar devam etti. İYİ Parti İl Kadın Politikalar Başkanı Pelin Dönge, vatandaşların kendilerine gösterdikleri teveccüh nedeniyle mutlu olduklarını ifade etti.

5 BİN KİŞİYE ULAŞTIK

Bir günde 5 bin kişiye ulaştıklarını söyleyen Pelin Dönge program sonrasında kısa bir açıklama yaptı. Dönge açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bugün il kadın politikaları başkanlığımızın düzenlemiş olduğu saha programlarının ilkine başladık. 5 bin kişiye ulaştığımız eş zamanlı yürütülen bu programda Mehmet Ali Paşa’da cumartesi pazarını da ziyaret ettik. Pazar alışverişi yapan herkese ve esnafımıza genel başkanımızın selam ve sevgilerini ilettik.

BİZ DE SİZİNLEYİZ DEDİLER

Kuruçeşme ve Yahyakaptan’da evlere konuk olduk. Çaldığımız her kapıda mutlulukla karşılandık. Hedefi üye çalışması olmayan bu program kendiliğinden üye çalışmasına dönüştü. Pazarda, apartman kapılarında, sokakta biz de sizinleyiz diyen tüm vatandaşlarımızı İYİ Parti ailemize kattık. Sokağa her adım attığımızda görüyoruz İYİ Parti ve Millet İttifakı emin adımlarla iktidara doğru yürüyor. Vatandaşımız ülkenin aydınlık geleceğinin İYİ Parti ile inşa edilebileceğini biliyor” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.