İYİ Partili Akçay CHP’ye geçti

İYİ Partili Akçay CHP’ye geçti

İYİ Parti Gebze İlçe kurucu yöneticilerinden Sema Akçay, CHP Çayırova İlçe Örgütü’ne üye oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi – CHP Çayırova İlçe Teşkilatı’na İYİ Parti’den ikinci katılım. 31 Mart yerel seçimlerinden bir süre sonra İYİ Parti Çayırova İlçe eski yöneticisi ve belediye meclis üyelerinden Pınar Uysal, CHP Çayırova İlçe Örgütü’ne üye olmuştu. Uysal’ın ardından İYİ Parti Gebze İlçe eski yöneticilerinden Sema Akçay da CHP üyesi oldu.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı konuya dair açıklamasında özetle şu görüşlere yer verdi: “Cumhuriyetin kurucu unsurlarından olan ve bu güne kadar ayakta kalan Cumhuriyet Halk Partisi hiçbir kişi ya da grup ayrımcılığı yapmadan herkesi kucaklayan bir siyasi anlayışla halkla iç içe olmaya devam ediyor.
İLERİYİ GÖREN KADROLARLA 
Genel başkanımız sKemal Kılıçtaroğlu’nun da söylemlerinde yer alan Cumhuriyet Halk Partisi’nin yenilenmesi ve gençleştirilmesi için Çayırova örgütü olarak bizde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Partimize yeni yüzler ve yeni enerjilerin katılmasıyla daha istekli ve daha ileriyi gören kadrolarla yolumuza devam edeceğiz. 
Bu duygu ve düşüncelerle partimiz saflarına katılmak için üye başvurusu yapan Sema Akçay hanımefendiye hoş geldiniz diyoruz. Bundan sonraki siyasi hayatına Cumhuriyet Halk Partisi ile yol yürüme kararı aldığı için kendisine de ayrıca teşekkür ediyoruz.”
SEMA AKÇAY KİMDİR?
1973 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Lise ve üniversiteyi Ankarada tamamlayan Akçay yüksek lisansını Gebze Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Strateji Bilimi dalında tamamladı. Aktif siyasete AKP’de başladı. Bir dönem Çayırova Belediye Meclis Üyesi adayı oldu. Ardından İYİ Parti’deGebze İlçe Teşkilatı Kurucu Başkan Yardımcısı, 27.Dönem Milletvekili Aday Adayı, Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Muhasibi görevlerini üstlendi. 2016 yılına kadar GEPOSB Gebze Plastikçiler OSB Müdürlüğü’nde muhasebe finans yönetmeni olarak çalışan Akçay, bu tarih itibariyle serbest çalışmaktadır. Aslen Çıldırlı olan Akçay evli ve 1 çocuk annesi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.