İYİ Parti’den  Emniyet Müdürü Aksakal’a ziyaret

İYİ Parti’den  Emniyet Müdürü Aksakal’a ziyaret

  Gebze’ye atanan Yeni Emniyet Müdür, Adnan Aksakal’ı makamında ziyaret eden İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur ve yönetim kurulu üyeleri,...

 

 

Gebze’ye atanan Yeni Emniyet Müdür, Adnan Aksakal’ı makamında ziyaret eden İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur ve yönetim kurulu üyeleri, Aksakal’a hayır olsun dedi.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur,  İyi Parti Gebze ilçe başkanlığı olarak, öncelik hedefimiz Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i cumhurbaşkanı yapmak, daha sonra ki yerel ve genel seçimlerde milletvekili ve belediyelere yönelik çalışıyoruz. Bu doğrultuda kamu kurum ve kuruluşları, diğer kamu yararına çalışan oda ve dernekleri geziyoruz. Tanışıyoruz ve kendimizi tanıtıyoruz. Bu bağlamda yeni göreviniz hayırlı olsun, Gebze’ye hoş geldiniz. Dedi.

Emniyet Müdürü Adem Aksakal, Gebze göründüğü gibi küçük bir ilçe değil, Türkiye’nin birçok ilçesinden büyük, Anadolu’nun her köşesinden binlerce insanın aş ekmek için memleketini terk edip umutlarla geldiği, sanayinin başkenti konumunda, kalabalık bir ilçe, Burada görev yapmak bir şans, çok fazla insana tanışma, birçok kültürü öğrenme imkanı buluyoruz. Bütün vatandaşlarımıza, bütün siyasi partilere ve kamu yararına çalışan oluşumlarla aynı yakınlıktayız. Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.