İYİ Parti'den dernek ziyareti

İYİ Parti'den dernek ziyareti

  Dilovası İYİ parti önceki gün yeni kurulan ve bünyesinde bir çok genci bulunduran Turgut Özal ve Kayapınar Mahallesi Dayanışma ve Yardımlaşma...

 

 

Dilovası İYİ parti önceki gün yeni kurulan ve bünyesinde bir çok genci bulunduran Turgut Özal ve Kayapınar Mahallesi Dayanışma ve Yardımlaşma Gençlik Derneği’ne ziyarette bulundu. Ziyarette 8 Nisan da yapılacak olan İYİ Parti Dilovası İlçe Teşkilat binasının açılışına davet eden Başkan Emin Yılmaz, ayrıca gençlerin sorunlarını dinledi.

İlk olarak konuşmaya başlayan Gençlik Derneği Başkanı Hayrettin Koçpınar, Dilovası İYİ partinin hayırlı olmasını ve bölgeye iyi hizmetler getirmesi temennisinde bulunarak Dernek ve bölge hakkında bilgi verdi. Daha sonra konuşan Başkan Emin Yılmaz ise, İyi partinin kadın ve genç hareketi olduğunu dile getirdi. Gençler İle ilgili çok ciddi projelerinin olduğunu, açılıştan sonra genişletilmiş bir programla açıklayacağını söyledi. Karşılıklı teşekkürlerin ardın Dilovası İYİ parti olarak Gençlik derneğinin bütün kamu yararına olan programlarda yanında olacağımın sözünü de verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.