İYİ Parti’den Anneler Günü Mesajı

İYİ Parti’den Anneler Günü Mesajı

İYİ Parti Kocaeli Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge Anneler Günü nedeniyle açıklama yaptı.

Pelin Dönge yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Türk analarını tam olarak anlatabilecek bir lügat yoktur. Nitekim onlar gerektiğinde evladı için ölürken, zamanı gelince başkalarına “vatan” bırakmak için kendi evladını kurban edebilenlerdir.
Onlar ki Mustafa Kemal’leri, Halide Edip’leri, Kara Fatma’ları dünyaya getirenlerdir. Onlar ki hiçbir zaman yılmaz, yıkılmaz, vazgeçmez. İşte tam bu yüzden Türk annesi  var oldukça Cumhuriyetimiz de  yaşayacaktır.

Her türlü zorluğa göğüs geren, pandemide yaşam stresinin ve sorumlulukların daha da artmasıyla çok yorulan, çalışan ve çalışmayan tüm annelerimizin hakkı ödenemez.

Ülkemizin varlığı ve birliği için canını feda eden aziz şehitlerimizin emaneti şehit annelerimiz başta olmak üzere, bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve ömürlerini ailelerine vakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.