İYİ Parti’den aday adayı oldular

İYİ Parti’den aday adayı oldular

  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı adayı olmasının ardından, il ve ilçelerden 27.Dönem milletvekilliği için başvurular...

 

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı adayı olmasının ardından, il ve ilçelerden 27.Dönem milletvekilliği için başvurular gelmeye başladı.

Gebze ‘den İyi Parti Gebze İlçe Başkan vekili Fevzi Kurt, Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gönül Vursal, STK’lardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayla İlgün, Basım biriminde Sema Akçay 27.Dönem milletvekilliği için İyi Parti Gebze’den başvuru dilekçesini Gebze İlçe başkanlığına teslim etti.

PARTİMİZE İLGİ YOĞUN

İyi Parti Gebze İlçe Başkan Nusret Acur yaptığı açıklamada, “ Yurt genelinde olduğu gibi, Gebze’den de 27.Dönem milletvekilliği için yoğun bir aday adaylığı başvurusu bekliyoruz. Bu bağlamda kurucular kurulu üyesi ve yönetim kurulu üyeleri arkadaşların aday aylığı başvurusu bizi fazlası ile memnun etti.   Partimize gönül vermiş kurulduğumuz günden bu güne Yönetim dışından birçok arkadaşın aday adaylığı başvurusu gelecek. Partimize çok ciddi bir teveccüh var, görüyorum ve inanıyorum ki çok doğru bir yoldayız. Bu yolun sonu aydınlık ve mutlak başarıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.