İyi Parti’de son kongre Darıca’da gerçekleştirildi

İyi Parti’de son kongre Darıca’da gerçekleştirildi

İyi Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nın üçüncü olağan ilçe kongresi önceki gün gerçekleştirildi.

Darıca Beyaz İnci Düğün Salonu’nda gerçekleşen İyi Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nın üçüncü olağan ilçe kongresine İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, Darıca ilçe başkanı Güven, Çayırova ilçe başkanı İlhami Bayrak, Dilovası ilçe başkanı Emin Yılmaz, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Deva Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammed Ali Ünsür, Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, STK temsilcileri, mahalle muhtarları, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

 

iyi-parti-2-017.jpg

 

ULUKÖYLÜ DİVAN BAŞKANI OLDU

Açılış ile başlayan kongrede divan başkanlığına İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü seçilirken divan başkan yardımcısı olarak İyi Parti Gebze İlçe Yönetici Kemal Şeker, kâtip üyeliklere ise Ayşe Sağlamlı, Pınar Demirel ve Beytullah Subaşı seçildi. Divan seçiminin ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Ardından faaliyet ve mali rapor okunarak oylandı. Siyasi konuşmalar kısmında ilk olarak İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Güven Altay konuşarak, “Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. İyi Parti baskılara boyun eğmedi. Dimdik durarak yol yürüdük. Bu kutlu yolda genel başkanımız istikametinde yürüdük. Bugün İyi Parti büyük bir kurtuluş umudu olmuştur. İyi Parti vatan sevdalıların buluştuğu bir partidir. İyi Parti’nin iktidarı için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

iyi-parti-1-004.jpg

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Güven Altay’ın ardından konuşan İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “AKP il başkanı boş salonlarda birbirlerini avutuyorlar demiş. Siz devletin imkanlarını ile salonları doldurmadığınız halde siz cesurlara laf söyleyecek en son sensin. Toyumuz var dedik. Bu güzel insanlar size ve iktidarınıza haber gönderiyoruz. 2023 yılı yüzüncü yılı iyilerin olacak. Biz bu millet için yola çıktık. Seçimlere 6 ay kala kongre yapıyoruz. Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birleştirmek için varız. 12 kongre yaptık. Samimi ve çok adaylı yaptık” dedi. Son olarak konuşan İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ise, “Sayın Ellibeş Haziran 2023’ten sonra yapacağınız kongrede kaç kişi olacak merak ediyorum. İktidardan düşünce gelip bakacağım. 6 masa sahibi biziz. Herkes gidebilir biz oradayız” diye konuştu.

 

ALTAY SEÇİLMİŞ BAŞKAN

Yapılan konuşmaların ardından divana tek liste sunuldu. Yapılan oylamada mevcut ilçe başkanı Güven Altay seçilmiş ilçe başkanı oldu. Güven Altay’ın yönetimi ise şu isimlerden oluştu; liste.

 

iyi-parti-3-002.jpg

 

liste.png

 

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.