İYİ Parti’de meclis üyesi mülakatları başladı

İYİ Parti’de meclis üyesi mülakatları başladı

Kocaeli İYİ Parti’de belediye meclis üyesi aday adayları için mülakatlar dün itibariyle  il binasında başladı. İl Başkanı Şanbaz Yıldız, aday adayları ile birebir görüştü.

Yıldız yaptığı açıklamada, “Şu anda sadece CHP’nin belediye başkan adaylarının olduğu ilçelerdeki meclis üyeleri aday adaylarımızın mülakatlarını yapıyoruz. Bugün yapılacak mülakatlarda 5 ilçeden 100’e yakın aday adayımız olacak” şeklinde konuştu.

CHP İLE GÖRÜŞÜLECEK

 CHP ile henüz bir anlaşmaya varamadıklarını belirten Yıldız, “Üye sayıları için net sayı veremiyoruz. Şu anda İzmit’teki arkadaşlarımızın bir kısmı geldi. 20 tane de aday olup da ücretini yatırmayanlar var. 378 küsur aday arkadaşımız var. Belediye başkan adayı çıkarttığımız ilçelerde şu anda mülakata girmiyorlar. Onları da CHP ile netleştirelim ondan sonra günü belli olur. Ortaklık zor iş ama sağ olsun CHP'de biz de etik kurallara değer vererek süreç yürüttük. Sürecin nihai noktasına gelmek üzereyiz. Yakında meclis üyeliklerinde de anlaşır ve sahaya ineriz. Bireysel istekler ve talepler doğrultusunda herkesin gönlünü hoş etmekten ziyade ortak noktalar belirleyerek seçimi nasıl kazanırız derdindeyiz” ifadelerini kullandı.

SALI GÜNÜ BİTECEK

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Mülakat komisyonunda ben olacağım. Kadın Kolları, İlçe Başkanı, SKM Başkanımız, İlçe SKM Başkanı olacak. Biz sadece CHP’nin aday çıkarttığı yerlerde mülakat yapıyoruz. Bu ülkede sorular çalına çalına nice insan polis, asker oldu. Hiçbir arkadaşıma soracağımız soruları söylemem. Mülakatları Salı günü bitireceğiz. Bugün 5 ilçeden 100’e yakın aday bekleniyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.