İyi Parti’de Kadın Dayanışma Günleri

İyi Parti’de Kadın Dayanışma Günleri

  Geçtiğimiz haftalarda İlçe ana kademesini oluşturan Dilovası İyi Partide, Kadınlarda yeni çalışma metotları geliştirerek partiye kadınların...

 

 

Geçtiğimiz haftalarda İlçe ana kademesini oluşturan Dilovası İyi Partide, Kadınlarda yeni çalışma metotları geliştirerek partiye kadınların siyaset yapabilmesi için çalışmalara başladı.

Kadınlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Makbule Bildir Başkanlığında dayanışma toplantısının ilki İlçe teşkilat binasında yapıldı. Oldukça verimli geçilen toplantıda kadınların evlerde yapmış olduğu yiyecekleri de gelen misafirlere ikram ederek  sohbet ettiler.

Toplantı İlçe Başkan Yardımcısı Burcu Üveyik, Sosyal Faalşyetlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Melahat Tamcı ve sosyal Kültürel faaliyetlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Meral Pırtı’nın da katılımıyla gerçekleşti.

Kadınlardan Sorumlu Başkan, Makbule Bildir; Dilovası’nda bayanların siyaset yapabilmesi için daha gerçekçi bit siyasi yapılanmanın içinde olması İçin her çarşamba sadece bayanların olduğu İlçe binasına tüm bayanları beklediğini söyledi. Makbule Bildir,  bayan bir genel başkanın olması ve iyi partinin ayrıca bir kadın dayanışma gücünün oluştuğu parti olmasının da çok büyük avantaj olduğunu belirterek tüm bayanları her çarşamba İlçe binasına davet ettiklerini belirttiler.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.