İyi Parti’de aday adaylık coşkusu

İyi Parti’de aday adaylık coşkusu

İyi Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Özhan Aşkın Öztürk, milletvekili aday adaylığıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Benimde ne gibi katkım olur diyerek denizde bir kum tanesi misali bu yola çıktım” dedi.

İYİ Parti Gebze eski ilçe başkanı ve son olarak İYİ Parti Kocaeli İl Başkanvekilliği görevini yürüten, TMMOB Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği eski başkanlarından olan Özhan Aşkın Öztürk İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda milletvekili aday adaylığının açıkladı. İyi Parti Gebze İlçe binasında düzenlenen toplantıya İyi Parti Kocaeli Başkan Başdanışmanı Hayati Bayram, İyi Parti Kocaeli Başkanvekili Fevzi Kurt, il başkan yardımcısı Burak Aytaş, İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Umut Aydoğdu, Sadık Güvenç ve Birol Elüstü, İyi Parti il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. Gerçekleşen toplantıda ilk olarak İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü konuşarak, “14 Mayıs’ta seçimler var. Bu seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olarak Millet İttifakı’nın adayı olarak sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğiz.

“MİLLETİN İSTİKBALİ İÇİN HEPİMİZ BURADAYIZ”

Milletvekilliğinde ise kendi partimizin milletvekillerini destekleyeceğiz. Bugün burada Özhan Aşkın Öztürk’ün aday adaylığı için bir araya geldik. Kendisi aynı zamanda benim halef selefim durumunda olduğu ilçe başkanı. 3,5 senedir de ilçe başkanı olarak genel başkanımız Meral Akşener’in izinde yürüyoruz. Milletin istikbali için hepimiz buradayız. Parti içerisinde ikinci kez rüştümüzü ispat edeceğimiz bir seçim. Bu seçimde Kocaeli barısında aday adaylıklarını açıklıyorlar. Gebze ilçe teşkilatı olarak önceki dönem ilçe başkanı olan arkadaşımızın milletvekili aday adayı için buradayız.

“SEÇMENİNİN YÜZDE 47’SİNİ OLUŞTURUYOR”

Gebze derken Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova olarak Kocaeli’nin batısı yakası diyoruz. Kocaeli’nin batı yakası da Kocaeli seçmeninin yüzde 47’sini oluşturuyor. İyi Parti’nin Kocaeli’de başarıya giden yolun adayların nicelik ve nitelik olarak listede yoğun olması, ince ve hassas hareket edilmesi. İkincisi de seçmenin yüzde 47’sinin olduğu bir bölgeden aday adaylarının adaylık değerlendirmesinde dikkate alınmasıdır. İlçe başkanı olarak sizlere sözüm olsun bunu yettiği kadar partinin üst kurullarına bildireceğim” dedi. Burak Uluköylü’nün İyi Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Özhan Aşkın Öztürk konuşarak, “Ben Özhan Aşkın Öztürk, 1974 Gebze doğumluyum, aslen Elazığlıyım doğma büyüme 48 yıllık Gebzeliyim, evliyim 1 kız çocuğu babasıyım, mimarım, mimarlık yapıyorum ve Gebze’de ikamet ediyorum.

“KUM TANESİ MİSALİ BU YOLA ÇIKTIM”

2017 yılında genel başkanımız sayın Meral Akşener’in önderliğinde kurulan partimize amasız, fakatsız, lakinsiz, sonum ne olur diye düşünmeden, ülkemizin ve milletimizin geleceği için, o gününün şartlarında siyasi iktidar tarafından korku ikliminin yaratıldığı bir ortam olmasına rağmen, mevcut mimarlar odası başkanlığı görevimden istifa ederek, benimde ne gibi katkım olur diyerek denizde bir kum tanesi misali bu yola çıktım.  Bu yolda ve bu süreçte yaşadıklarımız hiç normal değildi o süreci hatırlayın bırakın parti kurmayı dernek bile kurulamıyordu her türlü baskı, tehdit ve kötü muameleye maruz kalmamıza rağmen hiç vazgeçmedik vazgeçmedim. Sırasıyla kurucu ilçe başkan yardımcılığı ilçe başkanlığı, il başkan vekilliği ve en son olarak yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevinde bulundum.

“EVLATLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ İÇİN”

Bu noktada mevcut iktidarın gitmesi yerine 15 Mayıs sabahı yeni bir Türkiye’ye uyandığımız milletin ta kendisi olan millet ittifakı gelmelidir hiç kimsenin şüphesi olmasın ki biz bozulan her şeyi düzeltmeye geliyoruz. Evlatlarımızın ve gençlerimizin çalınan geleceği için, garibin yetimin işçinin emeklinin sömürülen hakkı için, ülkede bugün oluşan hukuksuzluk kaybolan milli değerler için, yok edilmeye çalışılan Atatürk ilkeleri için, burada bu salonda bulunan tek amacı ülkemize ve milletimize hizmet etmek olan herkes gibi bu çerçevede 28.dönem İYİ Parti Kocaeli milletvekili aday adaylığımı açıklamak istiyor, aday olan diğer arkadaşlarıma başarılar diliyor, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.