İYİ Parti seçim güvenliği eğitimlerine başladı

İYİ Parti seçim güvenliği eğitimlerine başladı

İYİ Parti İzmit İlçe teşkilatı mahalle ve STK ziyaretlerine, üye kayıtlarına tüm hızıyla devam ediyor. Olası bir baskın seçim için hazırlıklara da başlayan İlçe Teşkilatı çalışmalarını hızlandırdı.

İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl Başkan Yardımcısı Emre Evren, İl Yöneticisi Abdurrahman Esin, İlçe Başkan Yardımcıları Tuğba Kahyaoğlu, Abdurrahman Akgül, Nebiye Demirtaş, Erol Derin, Umutcan Turgun, Av. Burcu Bayraktar ve İlçe Yöneticilerinin katılımları ile ilk eğitimlere başladılar. İlçe Başkanlığında 41 kişilik ekipler halinde ilk eğitimleri Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Emre Evren ve Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Tuğba Kahyaoğlu birlikte gerçekleştirdi.

 

“YÜZDE 80 ORANINDA TAMAMLADIK”

Eğitimlerin ardından bir açıklama yapan İlçe Başkan Yardımcısı Tuğba Kahyaoğlu, “İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı olarak olası bir seçime hazırlıklı olmak adına çalışmalarımıza hız verdik. Sandık görevlilerimizi yüzde 80 oranında tamamladık. Her bir sandık görevlimizle tek tek konuşup görevinin önemini anlatarak atamasını gerçekleştiriyoruz. Genel Merkezimizin bilgisi dahilinde sandık eğitimlerimize başladık. Partimize ve İzmit’imize hayırlı olsun” dedi.

 

secim-2.jpg

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.