İYİ Parti olağanüstü kurultayını gerçekleştiriyor

İYİ Parti olağanüstü kurultayını gerçekleştiriyor

İYİ Parti olağanüstü kurultayı bugün Ankara’da gerçekleştiriliyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ‘Manifesto' niteliğinde bir konuşma...

İYİ Parti olağanüstü kurultayı bugün Ankara’da gerçekleştiriliyor.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ‘Manifesto' niteliğinde bir konuşma yapmasının beklendiği kurultayın sloganı, ‘İYİ'ler kazanır' olarak belirlendi. Kurultay için Ankara Spor Salonu İYİ Parti bayrakları ve Genel Başkan Meral Akşener'in fotoğrafları ile süslendi. İYİ Parti kurultay için, AKP-CHP-SP ve DP'ye davet gönderdi. Ancak MHP ve HDP davet edilmedi.

TEŞKİLAT ANKARA'DA

Aralık 2017'de 1. Olağan Kurultayı'nı yapan İYİ Parti, bugünkü kurultayda yeni parti yönetimini de belirleyecek. İYİ Parti Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’daki ilçe başkanlıklarından da geniş katılım olduğu görüldü. Partinin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, seçime tek aday olarak girecek. Partinin Genel İdare Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyelerinin de yeniden seçileceği kurultay, için 81 ilden katılımcılar da otobüslerle Ankara'ya geldi.

DEV EKRANLAR KURULDU

Kurultayın yapılacağı spor salonunda ve çevresinde dev ekranlar da kuruldu. Akşener, salona özel bir koreografi ve müzik eşliğinde girecek. Kurultayda Akşener için bestelenen, “Gözleri yıldız gibi, kaşları hilal sanki… Mustafa Kemal bizim çocuklar, evladı Fatiha'dan derler adı Meral” sözlerinden oluşan şarkı seslendirilecek. Akşener salonda protokol bölümünde değil tribünde gaziler, kadınlar, gençler ve çocuklarla birlikte oturacak.

Kaynak: Sözcü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.