İYİ Parti mahalle başkanlarını atıyor

İYİ Parti mahalle başkanlarını atıyor

 İyi Parti Gebze Teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı Murat Kurt başkanlığında Mahalle temsilciliklerinin kurulması için titiz bir çalışma...

 

İyi Parti Gebze Teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı Murat Kurt başkanlığında Mahalle temsilciliklerinin kurulması için titiz bir çalışma yürüten birim, Osman Yılmaz, Yenikent, Tatlıkuyu, Hacı Halil, Mustafa Paşa ve Mevlana mahallesi, mahalle temsilcilikleri başkanları atanması yapıldı.

Osman Yılmaz Mahallesine Birol Karalı, Tatlıkuyu mahallesine Melek Meriç, Yenikent mahallesine Esengül Aktaş, Hacı halıl Mahallesine Deniz Ünlü, Köşklüçeşme mahallesine Yücesoy Bozkurt, Mustafa Paşa Mahallesine Yılmaz Aral, Mevlana Mahallesine Yusuf Işıklı getirilirken, 7 mahalleden oluşan Beylikbağı bölgesine Beylikbağı Bölge koordinatörü olarak Ayhan Şahin’nİn ataması yapıldı.

İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi aynı zamanda 24.Dönem Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, titiz çalışmalar sonucu atanana mahalle başkanlarının, yetki belgesini vererek hayırlı olsun temennisinde bulundu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.