İYİ Parti Kocaeli’de yeni üyelere rozet takıldı

İYİ Parti Kocaeli’de yeni üyelere rozet takıldı

İYİ Parti Kocaeli ailesine daha önce çeşitli partilerde görev almış 20 üst düzey yönetici üye katıldı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Kocaeli’de ve ülke genelinde birinci parti olma hedefimizde yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

İYİ Parti Kocaeli’de çalışmalar hız kesmeden sürüyor. İl ve ilçe teşkilatları hem parti çalışmalarına hem de üye çalışmalarına yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda İYİ Parti Kocaeli ailesine daha önce çeşitli partilerde görev almış yeni üyeler katıldı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, il yönetim kurulu üyeleri ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanvekili İYİ Parti üyesi Zekeriya Özak ile yeni üyelere rozetlerini parti binasında takdim etti.

 

“EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

Üye katılımlarıyla ilgili konuşan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Ülkemizde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e gösterilen ilgi ve teveccüh her geçen gün artıyor. Genel başkanımıza vatandaşlarımızın gösterdiği sevgi ve saygı ile Kocaeli’mizde partimizde görev alan tüm arkadaşlarımızın emekleri doğrultusunda partimizde üye sayımız hızla artıyor. Kıymetli yöneticilerimiz ve üyemiz Zekeriya Özak ile birlikte İYİ’ler ve cesurlar hareketimize katılan tüm yol arkadaşlarımızı gönülden tebrik ediyorum. Üyelerimizden alacağımız güçle Kocaeli’de ve ülke genelinde birinci parti olma hedefimizde yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.