İYİ Parti Kocaeli, Büyükşehir adayını o tarihte açıklayacak!

İYİ Parti Kocaeli, Büyükşehir adayını o tarihte açıklayacak!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, bugün düzenlediği basın açıklamasında yaptığı açıklamayla Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayının 15 Aralık’ta açıklanacağını söyledi


İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur bugün il binasında basın açıklaması düzenledi. Acur’a toplantıda Gebze İlçe Başkanı Uğur Demir ve Körfez ilçe Başkanı Mehmet Candemir eşlik etti.

Toplantıda konuşan Nusret Acur, şu ifadelere yer verdi: “Bu hafta grupta yoğunluk olacağı için biz katılamayacağız, aday açıklamamız bir sonraki haftaya kalacak. Ayın 15 ‘i gibi de Büyükşehir adayımızı kamuoyuna tanıtmayı planlıyoruz. Bu adayları belirlerken, bakın biz bir siyasi partiyiz, ilçe yönetimleri, il yönetimleri ve parti genel merkezi var. Önce ilçe başkanlıklarımızın görüşü ebetteki ağırlık kazanıyor. Bu hafta program Çayırova ve Kandıra idi ama genel merkezdeki yoğunluktan kaynaklı bu hafta boşluk vermek istedik. İzmit’te aday adayı olarak Yalçın Eldoğan var başka şu an için aday adayı yok. Büyükşehir için üç dört isim var bu konuda yerel yönetimlerle, il ilçe, milletvekilimizle de zaten istişare halindeyiz.”
Haber Merkezi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.