İYİ Parti GİK’e Kocaeli’den 3 isim
İYİ Parti kurultayında Kocaeli teşkilatı, partinin en üst karar organı olan Genel İdare Kurulu’na (GİK) üç isim göndererek Ankara’daki temsil gücünü artırdı.
Yapılan seçimler sonucunda Genel Başkan Yardımcısı Cumali Durmuş, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve önceki dönem Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur asil listede yer aldı. Önceki kurultayda sadece bir isimle temsil edilen Kocaeli’nin üye sayısını üçe çıkarması, teşkilatın genel merkezdeki etkisinin güçlendiği şeklinde yorumlandı.
Yeni dönemde kentin parti yönetiminde daha fazla söz sahibi olması beklenirken, tecrübeli üç ismin GİK’te yer alması Kocaeli teşkilatında motivasyonu artırdı. Kulislere yansıyan bilgilere göre, bu isimlerden en az birinin Başkanlık Divanı'nda görev alması bekleniyor.



Kaynak:Cengiz Akgün
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.