İYİ Parti Gebze yönetimini tanıttı!

İYİ Parti Gebze yönetimini tanıttı!

 Mustafa ArslanİYİ Parti’nin yeni oluşturulan Gebze İlçe Yönetimi önceki akşam düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Yeni yönetimde...

 

Mustafa Arslan

İYİ Parti’nin yeni oluşturulan Gebze İlçe Yönetimi önceki akşam düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Yeni yönetimde MHP, ANAP ve DYP ile Genç Parti’den çok sayıda ismin yer aldığı gözlendi.

Gebze Ramada Encora Otel’de gerçekleşen toplantıya; İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ruhittin Sönmez, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Serdar Kaman, İzmit ilçe başkanı Ufuk Turan, Darıca ilçe başkanı Ekrem Korkmaz, Çayırova ilçe başkanı Beyler Sevindik, Dilovası ilçe başkanı Emin Yılmaz, Kandıra ilçe başkanı Hilal Altınay ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 İYİ Parti Gebze Kurucu İlçe Başkanı Nusret Acur yaptı. Acur konuşmasında; “Öncelikle mutluluk, hüzün, umut ve acının insan tabiatı gereği birlikte yaşandığı ve bundan böyle de yaşanmaya devam edeceğiz. Geride bıraktığımız 2017 yılının ardından; yeni umutlar beslediğimiz, her şeyin iyi olmasını temenni ettiğimiz 2018 yılının ülkemize ve dünyaya hayırlı bir yıl olmasını diliyor, bu vesile ile de sizlerin de yeni yılını tebrik ediyorum.” Dedi.

HER GÖRÜŞTEN ARKADAŞIMIZ VAR

Acur, yeni ilçe teşkilatı ile ilgili olarak da; “Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum, bu organizasyonu sadece basın mensuplarına özgü hazırladık ve Gebze için geniş ve güçlü bir kadro kurduk. Burada gördüğünüz tüm arkadaşlarımızın İYİ Parti’ye katılırken kendilerini tarif ettikleri en belirgin cümle; Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü benimseyip, cumhuriyetin kurucu ilkelerine inanan her görüşten arkadaşımız bu yapının içerisinde olmalarıdır. Deneyimli bir kadro kurduk yani. Hiç siyasete bulaşmamış eğitimli ve istekli bir ekip var. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet lideri olarak kabul eden ve ismini asla unutturmamaya ant içmiş korkusuz, cesur bir kadro kurduk” dedi.

 BÜYÜK ZORLUKLARLA KARŞILAŞTIK

Acur ayrıca; “Daha partimizin kurulma aşamasında çok çeşitli zorluklarla karşılaştık. Ülke geneline girmeye gerek yok; yerelde de bizzat ben bazı konularda sıkıntı yaşadım. Kaldı ki partimizin adı İYİ Parti, dolayısıyla hep iyi şeyler söylemek istiyoruz. İlçe binamız sultan Orhan Mahallesi İlyasbey Caddesi üzerinde yaklaşık 300 metre kare alanı olan güzel bir mekanda olacak. Resmi açılışımız il başkanlığımızın belirlediği tarih olan 18 Şubat’ta yapılacaktır. Üyelik kayıtlarımız da yine ilçe binamıza geçtiğimizde başlatılacaktır.“ dedi.

 YENİ YÖNETİM KURULU TANITILDI

İlçe Başkanı Acur’un konuşmasının ardından İYİ Parti Gebze ilçe yönetim kurulu üyeleri slayt eşliğinde fotoğraflı anıtımı yapıldı.  İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı DR. Serdar Kaman ise ilçe yönetimlerinin oluşumu ile ilgili bilgi vererek; “9 ilçede tüm teşkilatlanma tamamlandı. 3 ilçede de teşkilatlanma yapıları tamamlanacak. 3 tane ilçemizde bayan ilçe başkanı olmasından dolayı gurur duyuyorum. Göz dolduran bir teşkilatlanma yapılarını yaptık. Gebze’yi Darıca, Dilovası ve Çayırova ile birlikte değerlendirmemiz gerekiyor. Bir aylık bir zaman diliminde ilçe başkanımız Nusret Acur’un oluşturduğu ilçe yönetimi için teşekkür ediyorum. “ dedi. İYİ Parti’nin kurucusunun kadın olması nedeni ile 3 kadın ilçe başkanı olduğunu ifade eden Kaman, geçmişte birlikte DYP’de görev yaptığı Gebzeli isimler Ayşe Yüce ve Tahmiran Yıldırım’a da teşekkür etti.

İYİ PARTİ KADIN VE HALK HAREKETİDİR 

İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ruhittin Sönmez de, son referandumun şaibeli olduğuna dikkat çekti. İktidarın sürekli ötekileştirdiğini ve karşısındakini aşağıladığını söyleyen Sönmez; “Ülkemizde 15 yıldır aynı yönetim iktidarda, bu bazı ülkeler için bir avantajdır ancak bizim etrafımızda komşumuz kalmadı. Şimdi İYİ Parti ile Sayın Meral Akşener iktidarın en güçlü alternatifi oldu. AK Parti içerisinde olup da partizanlık, yolsuzluk ve usulsüzlüklere tepki gösterenler de bu seçimde bize oy verecekler. İYİ Parti halk hareketidir, ayrıca bir kadın hareketidir. AK Parti’yi kadınlar iktidar yaptı, İYİ Parti de kadınları iktidar yapacak. İktidara geldiğimizde yeniden eski parlamenter sisteme döneceğiz” dedi. . 

 

İYİ PARTİ GEBZE KURUCU İLÇE YÖNETİM LİSTESİ

 

Nusret Acur (İlçe Başkanı ) Yönetim Kurulu Üyeleri:  Abdülkadir Yılmaz, Akan Kılıç, Alperen Usta, Arif Çiçek, Ayla Ülgün, Bahri Özcan, Betül Polat, Burak Aytaş, Burcu Saraçaydın, Celal Yıldırım, Cihat Kızılkan, Ediz Sarıkaya, Erdoğan Çimen, Faik Ersöz, Fatih Kaplan, Fatih Araç, Fethiye Nalan Helvacı, Fevzi Kurt, Gökçe Nesil Kondu, Günel Çelik, Gönül Vursal, Güven Altan, Hatice Yener, İbrahim Fazlıoğlu, İlyas Yetimoğlu, İsmail Ekşi, İsmail Hakkı Türk, İsmail Nazlı, Kader Aras, Kadir Büyükgöz, Kadir Konca, Kenan İkinci, Dr. Koray Topcu, Mehmet Duran Yılmaz, Mehmet Esmer, Mehmet Kırbaş, Mine Çelik, Muhammet Ateş, Murat Kurt, Musa Kargıoğlu, Niyazi Güner, Orhan Kahya, Önder Kılıçarslan, Özhan Aşkın Öztürk, Perihan Dalkıran, Recai Sarıkaya, Saime Tamer, Sedat Malkoç, Sema Akçay,  Sema Doğan, Serdar Demir, Serdar Uzun, Dr. Serhat Citoğlu, Serkan Balbal, Şakir Şükrü Erdöl, Şendoğan Soykan, Şevket Sayıcı, Tülay Çelik, Ümit Koç, Vedat Değirmenci, Yasemin Fidan, Yeliz Akgün, Yıldız Erten, Yücel Daşdan, Zafer Altıntaş



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.