İYİ Parti Deva Partisi’ne gitti

İYİ Parti Deva Partisi’ne gitti

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı M. Şeref Uzunal ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Uzunal program da yaptığı konuşmada, “Deva Partisi İlçe Başkanı Mehmet Saraç  ve yönetimine  misafirperverlikleri için teşekkür ederim” dedi.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ise “İlçe Başkanı Uzunal ve yönetimine nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun temennileri için teşekkür ederim.  Çayırovamızın çok büyük sıkıntı ve problemleri var. İşsizlik, ekonomik krizle beraber İlçenin kronik sorunları Çayırovalı vatandaşlarımızın yaşamlarını çok  etkiliyor. Bu sebeple bizler daha sık bir araya gelip problemlerimiz için istişarelerde bulunacağız” dedi.

deva1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.