İYİ Parti Derince'de mevcut başkan sessizliğini bozdu

İYİ Parti Derince'de mevcut başkan sessizliğini bozdu

İYİ Parti Derince ilçe başkanlığı adaylarından, mevcut başkan Metin Savaş Sulu basın açıklamasında bulundu. Sulu açıklamasında Üzerimize oynanan oyunlar, aleyhime yazılan, çizilenleri görünce bu açıklamaları yapmak istedim.” ifadesini kullandı

Bu hafta sonu tamamlanacak İYİ Parti ilçe kongrelerinde ilçe başkanlığına aday mevcut başkan Sulu yayınladığı basın açıklamasında; Bugüne kadar basında çıkan tüm  açıklamalara sessiz kaldım. 4 Aralık 2022 Pazar günü yapılacak olan kongremizde mevcut aday  ve aday adayı olarak ben de varım.  Şu ana kadar karşımızdaki adaylar hakkında hiçbir şekilde olumlu-olumsuz konuşmalar, açıklamalar yapmadım. Fakat gördüğüm kadarıyla üzerimize oynanan oyunlar, aleyhime yazılan, çizilenleri görünce bu açıklamaları yapmak istedim.

NE KADAR OMURGALI OLDUKLARINI GÖSTERDİLER

Karşımızdaki adayların düne kadar yanımızda olup, üyelerimizi  arayarak Metin Savaş Sulu’nun çalışkanlığını öven,  İlçe delege çalışmalarında yanımızda olan, birlikte çalışmanın çok doğru bir karar olduğuna insanları inandırıp, savunan bu şahıslar, şimdi karşımıza geçmiş bizleri kötülüyor. Omurganın ne demek olduğunu bildiğini düşünen bu şahıslar, omurgasızlıkla bizleri suçlarken düne kadar “asla, asla, onlarla asla olmaz” dedikleri kişilerle bugün aynı çatı altında toplanarak, ne kadar omurgalı olduklarını göstermişlerdir.

BENİM EKMEĞİMİ ONLAR VERMİYOR

Ben Makine Mühendisi bir iş adamıyım. Ailem var. Tabi ki onlara bakmam, hayatımı idame ettirmem gerekmektedir. İşim yurt içinde de olabilir, yurt dışında da. Yüzlerce insana ekmek vermekteyim. Yurt dışı işlerimde ülkeme döviz sokmaktayım. Ben ekmeğimi nereden kazanacağımı onlara veya onun gibilere soracak değilim. Benim ekmeğimi onlar vermiyor. Bugün karşımızda olan adayların daha ne iş yaptıkları belli değilken, Derince halkına 7-24 saat partide nasıl hizmet vereceği konusunda, ne garanti verdiğini çok merak ediyorum.

Pazartesi gününden itibaren kollarımızı tekrar sıvayacağız ve Allah’ın izni ile hedeflerimize hiç durmadan yürüyeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.