İYİ Parti Darıca adayı Öztürk sahada

İYİ Parti Darıca adayı Öztürk sahada

İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Özhan Aşkın Öztürk ve İlçe Teşkilatı, Darıca sokaklarını dolaşarak esnaflarla buluştu ve onların taleplerini dinledi.

Darıca'nın her bir köşesinde, esnafların ve işletmecilerin emeği ve çabasıyla şekillenen bir yaşam var. İşte bu kıymetli esnafların sesini duymak, onların sorunlarını anlamak ve çözüm yolları üretmek için İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Özhan Aşkın Öztürk ve ilçe teşkilatı, saha çalışmalarına hız kesmeden devam etti.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde, esnafların karşılaştıkları zorlukları, ihtiyaçları ve beklentileri dinlendi. Esnafların, şehirdeki ekonomik ve sosyal dinamikler üzerindeki değerli görüşleri not alındı ve dikkate alınması için taahhütte bulunuldu.

DARICA'NIN HER KESİMİNİ KUCAKLAYACAĞIZ
İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Özhan Aşkın Öztürk, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Darıca'nın geleceği için esnaflarımızın fikirlerine, taleplerine ve önerilerine kulak vermek büyük önem taşıyor. Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle, onların sesini daha yakından duyduk ve taleplerini anlamaya çalıştık. İyi Parti olarak, Darıca'nın her kesimini kucaklayarak, şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışacağız."
İyi Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Özhan Aşkın Öztürk ve ilçe teşkilatı, esnaflarla gerçekleştirdikleri bu verimli buluşmanın ardından saha çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

2-1.jpg

4-2.jpg

1-2.jpg

3-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.