İYİ PARTİ ADAYI SADIK GÜVENÇ  Beylikbağı hizmete doyacak

İYİ PARTİ ADAYI SADIK GÜVENÇ Beylikbağı hizmete doyacak

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç'ten Beylikbağı'na çıkarma. Sadık Güvenç, başkan seçildiğinde Beylikbağı'nı hizmeti doyuracaklarını söyledi.

Saha çalışmalarına devam eden ve son olarak Beylikbağı'nda seçim kampanyasını sürdüren İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç hız kesmiyor. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Uğur Demir, Gebze Gençlik Kolları Başkanı Berkay Uysal ve Meclis Üyesi Adayları Birol Elüstü, Umut Aydoğdu ve Şenol Kurt'un yanısıra yine Beylikbağı bölgesinde ikamet eden Meclis Üyesi Adayları Aslan Yelek, Mehmet Balık ve Durmuş Demirci de başkan adayı Sadık Güvenç'e eşlik ettiler.

HİZMETE DOYURACAĞIZ
Sarı Camii çevresinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Sadık Güvenç bu ilgiye aynı sıcaklıkla karşlık verdi. Beylikbağı'nın, Gebze'nin en çok nüfusa sahip bölgesi olduğunu vurgulayan İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç, "Buna rağmen Beylikbağı yeteri kadar yerel hizmet almıyor. Adeta üvey evlat olarak görüyorlar bu bölgeyi. Ama siz merak etmeyin, biz göreve geldiğimizde Beylikbağı'nı hizmete doyuracağız" ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.