İYİ Parti 2 yaşında

İYİ Parti 2 yaşında

​​​​​​​İYİ Parti  Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, 2. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaptı. Yıldız açıklamasında şunları ifade etti:

“25 Ekim 2017 yılında kurulan partimizin bugün ikinci yıldönümünü kutlamaktayız. Bizler bu yola çıkarken ‘’Cesurlar Hareketi’’ olarak Genel Başkanımız Meral Akşener’in kararlı ve başarılı tutumuyla İYİ Parti olarak siyaset sahnemizde yerimizi aldık. Genel Başkanımızın deyimiyle; Tarih çağırdı, millet istedi, İYİ Parti kuruldu. Vatandaşların beklentileri, sorunları noktasında gerçeğin sözcüsü olarak verdiğimiz mücadele milletimiz tarafından büyük teveccüh gördü.

TÜRK SİYASETİNİN KUCAKLAYICISI

Türk siyasetinin kucaklayıcı bir dile, yeni bir soluğa ihtiyacı olduğu anda Genel Başkanımız Meral Akşener’in öncülüğünde İYİ Parti kurularak bir güneş gibi doğdu. Artık Türk siyasetinin tehditvari ve ayrıştırıcı söylemlerden arınarak herkesi kucaklayıcı uygulamalarla demokratik zeminde yürütülmesine ihtiyacı var. İnsanların umutlarının tükendiği, gelecek endişelerinin korkuya dönüştüğü süreçte Aziz Türk milletimizin bağrından çıkan Cesurlar Hareketi, tüm Türkiye’yi birleştirerek, bütünleştirerek kadim Türk milletimizin umudunu yeşertecek demokrasinin tohumlarını vatan toprağına attı.

BAŞARACAĞIZ

Siyaset arenasında kavga, ötekileştirme ve iftiranın sıradan dil halini almasına karşı çıkarak geçmişte olduğu gibi yeniden kardeşlik ruhuna kavuşmak, Kuvayı Milliye ruhunu yakalamak için liderimiz Sn. Meral Akşener önderliğinde yollara düştük.  Umutlarımız var, hayallerimiz var! Milletimizin demokratik değişim taleplerinin sözcülüğünü üstleniyor, bu sorumluluk ve bilinçle hareket ediyoruz. Bizler daha adil, daha mutlu, daha İYİ bir Türkiye istiyoruz. Yılmadan, yorulmadan çalışacağız ve ‘’Başaracağız, başaracağız, başaracağız!’’.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.