İyi Günde de kötü günde de vatandaşın yanında

İyi Günde de kötü günde de vatandaşın yanında

 Sosyal belediyeciliğin gerektirdiği her platform da, ilçe halkına gerektiği şekilde hizmet etmek için tüm imkânları ile vatandaşların yanında...

 

Sosyal belediyeciliğin gerektirdiği her platform da, ilçe halkına gerektiği şekilde hizmet etmek için tüm imkânları ile vatandaşların yanında olan Çayırova Belediyesi, iyi günde de kötü günde de Çayırova halkına hizmet vermeye devam ediyor. 

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ın talimatları ile hizmet vermeye başlayan Cenaze Evi Hizmetleri ve Düğün Evi Hizmetleri iyi günde de kötü günde de Çayırovalı vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Vatandaşların ihtiyaç duydukları konularda taleplerine cevap veren Çayırova Belediyesi, yapılan bu hizmetler ile takdir toplamaya devam ediyor. 

CENAZE EVİ HİZMETLERİ 

İlçe sınırları içerisinde cenazesi olan vatandaşların talepleri doğrultusunda cenaze evine giden Cenaze Evi Hizmetleri ekibi bulundukları alana 100 kişilik çadır kuruyorlar. Çadır içerisine masa ve sandalye temin eden ekip kurdukları çay setleri ile taziye ye gelen konuklara çay ikramında bulunuyorlar. Ev sahibinin istediği bir saatte bir sefere mahsus olarak 100 kişilik yemek ikramı yapılarak cenaze yakınlarına destek olunuyor. Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Cenaze Evi Hizmetleri ekibi 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Bazı günler birden fazla eve ulaşan ekip çalışmalarını aksatmadan hizmetlerine devam ediyor.

DÜĞÜN EVİ HİZMETLERİ

İnsanların yaslı günlerinde oldu gibi sevinçli günlerinde de yanlarında olan Çayırova Belediyesi ilçe halkının düğünlerinde çeşitli imkânlar ile yardımcı oluyorlar. Düğün yapan vatandaşların talepleri doğrultusunda düğün evine ulaşan ekip istenilen miktar doğrultusunda düğün evlerine tabure bırakıyorlar. Düğün, sünnet veya asker eğlenceleri gibi etkinliklerde yoğun talebin olduğu ekip program bittikten sonra malzemeleri tutanak karşılığında geri alıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.