İyi Çayırova’da Uzunal’a güvenoyu

İyi Çayırova’da Uzunal’a güvenoyu

İYİ Parti Çayırova İlçe Teşkilatı’nın kongresinde başkanlığa yeniden Mehmet Şeref Uzunal seçildi.

İyi Parti Çayırova İlçe Teşkilatı’nın ikinci olağan kongresinde başkanlığa yeniden Mehmet Şeref Uzunal seçildi. Çayırova Belediye Kültür Salonu’ndaki kongrede seçime Uzunal başkanlığındaki tek listeyle gidildi. Kongreye İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Gebze İlçe Başkanı Avukat Burak Uluköylü, Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Kayhan Özler ve Birol Elüstü, İyi Parti Çayırova Belediyesi Deniz Kolo, İyi Parti’nin 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayı İlhami Bayrak, İyi Parti il ve ilçe yöneticileri ile delegeler katıldı. 

ULUKÖYLÜ DİVAN BAŞKANI 

Kongrede divan İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Avukat Burak Uluköylü başkanlığında İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Birol Elüstü, Şafinaz Haşhaş, Ramazan Konur ve Raziye Soğancı’dan oluştu.  Divan seçiminin ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Ardından faaliyet ve mali rapor okunarak oylandı. Raporların okunup oylanmasının ardından divana Mehmet Şeref Uzunal başkanlığındaki liste sunuldu.

SİYASET HEDEFSİZ OLMAZ 

Başkan Uzunal yaptığı konuşmada yerel seçimlere değindi. İttifak olmadan seçime girdiklerini hatırlatan Uzunal, kendilerine kader arkadaşlığı yapan İlhami Bayrak’a teşekkür etti. Belediye meclisine bir üye sokarak seçimi tamamladıklarını anımsatan Uzunal, “Siyaset hedefsiz olmaz. Çayırova’da bir sonraki seçime İyi Parti’nin güneşinin doğmasını istiyoruz. Daha çok çalışıp koşmak zorundayız. Vatan ve bayrakla nikâh kıydık” diye konuştu.

BİRAZ DAHA EMEK 

İyi Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ilçe kongrelerini sırayla yaptıklarını kaydedip, “Siyasetin odak noktasında insan vardır. 18 yıldır Türkiye’nin nereye gittiğinin farkında olanlar İyi Parti’de bir araya geldi. İlçe teşkilatları olarak biraz daha emek gerekir. Meral Akşener her gün ilçe geziyor. İlhami Bayrak büyük ve güzel bir çalışma yaptı” diye konuştu. Şanbaz Yıldız’ın ardından İyi Parti’nin 31 Mart yerel seçimlerinde Çayırova Belediye Başkan adayı İlhami Bayrak da bir selamlama konuşması yaptı.

İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Miletvekili Lütfü Türkan üç gün boyunca İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte vatandaşların mağduriyetini dinlediklerini, Türkiye’nin gerçek gündeminin işsizlik ve pahalılık olduğunu söyledi. Türkiye’nin yüzde 50’lik genç nüfusunun umutsuz olduğunu kaydeden Türkkan suni gündem yaratanlara kulak verilmemesini istedi. Türkkan, Çayırova’da hala bir çocuk doktoru olmadığını da hatırlatıp bu konuda bir sene önce Meclis’te önerge verdiğini, tekrar gündeme getireceğini söyledi. Konuşmaların ardından seçim gerçekleşti. 

YÖNETİM
Mehmet Şeref Uzunal (Başkan) Abdullah Durgut, Aydın Özmalkoç, Aysel Aydın, Binnur Akın, Celal Karadağ, Cengiz Kolo, Cengiz Yılmaz, Cihangir Özbudak, Derya Çavuşoğlu, Fırat Berak, Hakkı Özdemir, Hami Şahiner, Havva Ceylan, İlkay Bozdoğan, İsmail Usta, Kader Aras, Mehmet Ali Öcal, Mehmet Ayaydın, Murza Yılmaz, Server Tayan, Ömer Yağlı, Özkan Sir, Ramazan Konur, Raziye Çam, Safinaz Haşhaş, Serdar Kaan Varan, Sıddık Azizoğlu, Songül Uluköylü, Şakir Şükrü Erdöl, Turgut Uzunal, Uğur Şahin, Ümit Gazioğlu.

İL DELEGELERİ

Emre Aydın, Şanver Özmalkoç, Bülent İlkar, Hüseyin Aydın, Kemal Güvendi, Süleyman Kurt, Onur Yılmazer, Ahmet Doğan, Kürşat Balaban, Aleyna Uzunal, Naki Türkdoğan, Osman Özdemir, Zahide Tutucu, Ayfer Özdemir, Feyza Nur Yılmaz, Atilla Musaoğlu, Adnan Çavuşoğlu, Hacı Şimşek, İlhan Yılmaz, Cihan Karadağ. (Haber Merkezi)divan-009.jpgsalon-021.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.