İttifakı güçlendirecek ekipçiliği bitireceğiz

İttifakı güçlendirecek ekipçiliği bitireceğiz

CHP Darıca İlçe Başkan Adayı Gökhan Aktaş, Özdemir Düğün Salonu’nda gerçekleşen adaylık açıklamasında gövde gösterisi yaparken gördüğü ilgiyle moral buldu.

CHP Darıca İlçe Örgütü’nde 15 Aralık’ta gerçekleşecek kongre öncesi Başkan Adayı Gökhan Aktaş, Özdemir Düğün Salonu’nda gerçekleşen adaylık açıklamasında gövde gösterisi yaparken gördüğü ilgiyle moral buldu. Konuşmasında sözlerine kendisini kısaca tanıtarak başlayıp niçin aday olduğuna da değinen Aktaş, “Göreve geldiğimiz gün itibariyle ekipçilik, hemşericilik, grupçuluk gibi dar kalıp düşüncelerinden uzak bir yönetim anlayışımız olacak. Her zaman ben değil biz bilinciyle hareket edeceğiz” dedi. Aktaş konuşmasını Ataol Behramoğlu’ndan dizeler ile tamamlarken eşiyle birlikte selamladı.
YOĞUN İLGİ
Gökhan Aktaş’ın basın açıklamasına CHP İl Başkan Yardımcıları Harun Özgür Yıldızlı, Ali Yapa ve Selim Yıldız; Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım ve Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz, Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan, Gebze Belediyesi eski Başkanı Mehmet Emin Akın, ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın, CKD Çayırova Şube Başkanı Emine Özcan; aralarında Hüseyin Özdinçer, Salman Kösali, Yakup Törk, Baykal Kaya’nın da olduğu Darıca İlçe eski başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Tuğba Atmaca Tunç’un sunuculuğunu üstlendiği program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından mikrofona CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım davet edildi. Yıldırım şahsıyla birlikte partili yöneticilerin orta sıralarda bir yerde oturtulmasına tepkiyi, “Bunu aday söylemez ama misafir geldiğinde kapının eşiğinde yer göstermezseniz değil mi?” diyerek gösterdi. Yıldırım içinde bulunduğumuz süreçte CHP’de her kim ilçe başkan adayı olursa baştacı edeceklerini kaydedip Gökhan Aktaş ve arkadaşlarına başarılar diledi. Aktaş toplantıda yaptığı konuşmada özetle şunları kaydetti: 
BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ 

“Bizler birlikte partimizin meşalesi ile omuz omuza yürümeye başladığımızda tünelin ucundaki o aydınlık görülecek, inanıyorum ve biz bunu birlikte başaracağız. Cumhuriyet Halk Partisi’ni yerelde ve genelde iktidar yapacak yok bizlerin birliğinden ve mücadelesinden geçecek.
BEN DEĞİL BİZ…
Göreve geldiğimiz gün itibariyle ekipçilik, hemşericilik, grupçuluk gibi dar kalıp düşüncelerinden uzak bir yönetim anlayışımız olacak. Her zaman ben değil biz bilinciyle hareket edeceğiz.
KATILIMCI VE ŞEFFAF YÖNETİM 
Örgütümüzün tüm katmanlarını kucaklayacak bir şekilde davranacağımızın bilinmesini isterim. 
Adaylık sürecimin ilk gününden bu yana kapsayıcı bir dil kullandım ve bundan sonraki süreçte de böyle olmaya devam edeceğim. Kutuplaşma ve gruplaşmaları yaratmayan, ötekileştirmeyen, örgütün tamamını kucaklayan katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğim. Bunun için gereken her türlü adımı atmaya hazırım.
ÇÖZÜM ÜRETEN KURUMSAL YAPI 
Geçmişin deneyimlerinden faydalanarak günümüzün ihtiyaçlarını karşılayacak çözüm yolları üreten bir anlayış ile hareket edeceğim. Parti hafızasına saygılı, her zaman herkesi dinleyen ve birlikte çözüm üreten kurumsal bir yapı oluşturacağız. 
Planlı ve bilinçli bir şekilde üye yapılanması yaparak oydaşlarımızı aktif üye olmak konusunda ikna edeceğiz. Üye sayımızı arttırmakla birlikte üyelerimizin aktif, üretken birer üye olmaları için gerekli eğitim faaliyetleri düzenleyeceğiz.
Belediye meclis üyelerimizle birlikte daha güzel bir Darıca için omuz omuza aktif çalışmalar gerçekleştireceğiz. Aylık toplantılar düzenleyerek tüm örgütümüzü bilgilendireceğiz. Toplumun ihtiyaçlarına anında refleks göstererek çözüm üreten olacağız.
YENİDEN YAPILANMA
Mahalle birimlerimizle yeniden yapılanmaya gideceğiz; Başarıya inanmış, enerjik, dinamik bir yapıya kavuşturacağız. Varlıkları bizler için son derece önemli olan kadın ve gençlik kollarımızı çalışmalarımızda yönetim kadromuzun içerisinde bir bütün olarak dahil edeceğiz. Özellikle seçim çalışmalarımızda kadınları ve gençleri ön saflarda tutacak bir yapı kuracağız. Şuna inanıyoruz ki değişimi gençler ve kadınlarla başarırız.
Yerelde Millet İttifakı bileşenlerini oluşturan tüm taraflarla yani demokratik güç bileşenleriyle kurulan birlikteliği koruyarak daha fazla güçlendirecek politikalar izleyeceğiz.
AYRIŞMA GÜNÜ DEĞİL 
Gün ayrışma günü değil gün hep birlikte yeniden bir iktidar yürüyüşü başlatma günüdür. Bu ülkeyi yıllardın yöneten karanlık zihniyetten, milletimizin başına bela olan tiranlardan, yalancılardan, talancılardan kurtarmak, Darıca’da bu umudu birlikte yeşertmek için adayım. Geçmişte yaşanan tüm olumsuzlukları, kırgınlıkları bir kenara koyarak hepimizi birlik ve beraberlik içinde olmaya davet ediyorum. CHP’yi iktidara taşımaya, bu uğurda zorlu ama onurlu bir mücadeleye çağırıyorum.gebze.jpgyonetim-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.