İtfaiyeciler, minik aytun için destek istedi

İtfaiyeciler, minik aytun için destek istedi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında görev yapan itfaiyeciler, SMA teşhisi konan meslektaşlarının çocuğu Aytun için, bir video hazırladı. İtfaiyeciler tarafından destek çağrısı yapılan video, izleyenleri duygulandırdı.

Kocaeli'de ikamet eden ve Kocaeli Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı kadrosunda İtfaiyeci olarak görev yapan Osman Erbay ile ev hanımı Ebru Erbay'ın minik oğulları, Aytun Miraç Erbay'a, 17 günlüken SMA TİP 1 hastalığı teşhisi konuldu. Şimdilerde 1 aylık olan Miraç bebek için, Kocaeli Valiliği'nden onay çıktı. Valiliğin belirlediği yerlere Miraç bebek adına yardım stantları kurulacak. Yardım etmek isteyen kişiler için ise banka hesapları belirlendi.

MESLEKTAŞLARI HAREKETE GEÇTİ

Kampanya izinin çıkması ile birlikte, minik Aytun'un babası Osman Erbay'ın meslektaşları harekete geçti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında görev yapan bir grup itfaiyeci, kamera karşısına geçerek sıra ile “ Aytun Mirac'a nefes ol”, Aytun Mirac'a hayat ol”, “ Aytun Mirac'a umut ol”, “ Aytun Mirac'a destek ol” çağırılarına bulundu.

HERKESİ DUYGULANDIRDI

Kamera karşısına geçen itfaiyeciler, “ Aytun sizin sayenizde yüryecek, sizin sayenizde yaşayacak mesajları verdi. Son olarak “ Aytun'un yaşaması sizin elinizde, biz itfaiye çalışanları olarak her kötü günde sizlerin yanında olduk. Sizde Aytun Mirac'ın elinden tutun” ve “Aytun Miraç için bizde varız” dediler. Aytun ve ailesinin fotoğrafları ile devam eden video herkesi duygulandırdı. İtfaiyecilerin melektaşlarına verdiği destek ise büyük beğeni topladı.

Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.