İSU’dan “Su tasarrufu ve çevre bilinci” semineri

İSU’dan “Su tasarrufu ve çevre bilinci” semineri

  İSU Genel Müdürlüğü, Kocaeli’nde marka değerini arttırmak ve gelecek nesillere “Su tasarrufu ve Çevre Bilinci” farkındalığı oluşturmak...

 

 

İSU Genel Müdürlüğü, Kocaeli’nde marka değerini arttırmak ve gelecek nesillere “Su tasarrufu ve Çevre Bilinci” farkındalığı oluşturmak amacıyla okullarda seminerler veriyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile beraber yapılan programlar başladı.

 

ÖĞRENCİLERE ÇAM FİDANI HEDİYE EDİLDİ

İSU Genel Müdürlüğü’nün sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğü seminerler, Milli Eğitim Müdürlüğünün uygun gördüğü okullarda, ilköğretim 3. ve 4. sınıflara yönelik olarak düzenleniyor. Bu seminerlerden ilki İzmit Kuruçeşme Kılıçaslan İlkokulunda yapıldı. Öğrencilere, İSU Eğitim ve Destek Hizmetler Şube Müdürü Ömer Faruk Özen tarafından “Su tasarrufu ve çevre bilinci” hakkında kısa bir sunum yapıldı. Sunum sonrasında Oyun İstasyonu tiyatro grubu, su tasarrufu konusunda doğaçlama oyunlarıyla öğrencilerin programa aktif katılımı sağlandı. Programın bitiminde günün anlamına uygun, çevre duyarlılığını arttırmak amacıyla “sizlerin de bir dikili ağacınız olsun” denilerek tüm öğrenci ve öğretmenlere çam fideleri hediye edildi.

 

BİLİNÇ İÇİN EĞİTİMLER ÖNEMLİ

 

İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetler Daire Başkanı Hasan Fitoz’un katılımıyla yapılan toplantıda, okul idarecileri ve öğretmenlere İSU Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla ilgili kısaca bilgi verildi. Toplantıda Okul Müdürü Selahattin Gül, görsel ve işitsel olarak yapılan bu sunumların öğrenciler için çok faydalı ve hafızada daha kalıcı olduğunu söyledi ve yapılan program için teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.