İSU’da düşürülen para  sahibine teslim edildi

İSU’da düşürülen para sahibine teslim edildi

Kocaeli’nin Darıca ilçesi Bayramoğlu Mahallesi’nde aldığı konutun su aboneliğini yaptırmak için İSU Darıca Şube Müdürlüğü’ne giden ve işlemler sırasında yüklü miktarda parasını düşüren Libas Cavlak Altınkepçe’ye parası teslim edildi.

ABONELİK SIRASINDA PARAYI DÜŞÜRDÜ

İstanbul Kadıköy Erenköy’de ikamet eden ve Darıca Bayramoğlu’ndan yazlık konut alan Libas Cavlak Altınkepçe, aldığı konutun abonelik işlemlerini yapmak için İSU Darıca Şube Müdürlüğü’ne uğradı. Abonelik işlemleri sırasında kimliğini çıkarırken bankadan çektiği yüklü miktardaki parayı işlemleri yaptığı bankoda düşürdü ve tamamladığı abonelik işlemlerinin ardından kurumdan ayrıldı. Bir süre sonra yerde yüklü miktardaki parayı gören personel, durumu Şube Müdürü Faruk Nazik’e iletti.

ELDEN TESLİM EDİLDİ

Bunun üzerine abonelik bilgileri üzerinden Libas Cavlak Altınkepçe ile bağlantı kuruldu. İstanbul’da olduğunu belirten Altınkepçe, bir sonraki gün Bayramoğlu’ndaki ikametine geldi. Darıca Şube Müdürü Faruk Nazik, bir personel ile birlikte Libas Cavlak Altınkepçe’yi evinde ziyaret ederek düşürdüğü yüklü miktarda parayı kendisine teslim etti.

MEKTUP GÖNDERDİ

Darıca Şube Müdürü Faruk Nazik ve personele teşekkür eden Libas Cavlak Altınkepçe, duyduğu memnuniyeti ifade etmek için kurum yöneticilerine teşekkür mektubu gönderdi. Altınkepçe, ”Aldığım evin abonelik işlemleri için İSU Darıca Şube Müdürlüğüne müracaat ettim. İşlemlerim sırasında nüfus cüzdanımı çıkarırken bankadan çektiğim yüklü miktarda parayı düşürmüşüm. Şube Müdürü Faruk Nazik Bey evimin kapısına kadar gelip paramı teslim etti. Böyle insanların varoluşundan dolayı milletim adına gurur duyuyorum. Böyle dürüst insanları kaybetmeyelim” diyerek duygularını dile getirdi.

mektup.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.