İSU üstyapı çalışmaları sürdürüyor

İSU üstyapı çalışmaları sürdürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KBB) İSU Genel Müdürlüğü, içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı yenileme çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda bozulan yolların üstyapı çalışmalarını gerçekleştiriyor.

2021 ve 2022 yılı yatırım programı kapsamında Kartepe’de içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı, depo inşaatı, dere ıslahları gibi çalışmalar yapılıyor. İmalat çalışmaları, İlçenin birçok noktasında hava şartlarına bağlı olarak devam ediyor. Çalışmaların tamamlandığı bölgelerde bozulan yolların üstyapı çalışmaları da eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor. Bölgede, kazı alanlarında oturma sürecinin tamamlanmasıyla asfalt serimi ile parke ve bordür imalatları yapılıyor.


ASFALT VE PARKE İMALATLARI YAPILIYOR
Kartepe ilçesinde gerçekleştirilen üstyapı çalışmaları, Dumlupınar Mahallesi Zafer sokakta 450 metre uzunluğunda asfalt serimi ile Sema sokakta parke ve bordür imalatları tamamlandı.  Ayrıca, Ertuğrul Gazi Mahallesi Altındağ Caddesi ve Akıncı Sokakta toplamda 120 metrekare parke imalatları yapıldı. Bu iki yerde imalat çalışmaları, hava şartlarına bağlı olarak devam ediyor.


MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’nün Kartepe’nin birçok mahallesinde gerçekleştirdiği üstyapı çalışmaları, program çerçevesinde altyapısı tamamlanan diğer cadde ve sokaklarda devam edecek. Yapılan çalışmalar ile birlikte altyapı ve üstyapısı tamamlanan cadde ve sokaklar, modern bir görünüme kavuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.